Førstegangsoppsett for e-post eller I-faks

Før du sender I-Fax må du bruke Internett-basert styring til å konfigurere alternativene for sending og mottak hvis det er nødvendig.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Pålogging og klikker deretter på Pålogging.
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Faks>Send e-post.
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Konfigurer innstillingene som nødvendig.
    image
  6. Når du er ferdig, klikker du på Send inn.