Hjem > Nettverk > Nettverksfunksjoner > Fakse via Internett (I-faks) > Konfigurere Brother-maskinen for e-post eller I-faks

Konfigurere Brother-maskinen for e-post eller I-faks

Før du bruker I-faks, må du konfigurere Brother-maskinen til å kommunisere med nettverket og e-postserveren. Du kan konfigurere disse elementene via maskinens kontrollpanel eller webbasert administrasjon. Vi anbefaler at du bruker Internett-basert styring til å konfigurere de valgfrie elementene.

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Pålogging og klikker deretter på Pålogging.
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Nettverk>Nettverk>Protokoll.
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. I feltet POP3/IMAP4/SMTP-klient klikker du på Avanserte innstillinger og konfigurerer innstillingene du trenger.
    image
    Kontakt systemadministrator hvis du er usikker på noen av disse elementene.
  6. Når du er ferdig, klikker du på Send inn.
    Dialogboksen Test Send/motta e-postkonfigurasjon vises.
  7. Følg anvisningene i dialogboksen for å teste gjeldende innstillinger.