Legg til snarveier

Du kan legge til innstillingene for faks, kopiering, skanning, Web Connect og app som du bruker mest ved å lagre dem som snarveier. Senere kan du trykke på snarveien for å bruke disse innstillingene i stedet for å angi dem på nytt manuelt.
image

Enkelte menyer på snarveier er ikke tilgjengelige, avhengig av modellen.

Disse instruksjonene beskriver hvordan du legger til en snarvei for kopiering. Trinnene for å legge til snarveier for faksing, skanning, Web Connect eller apper er svært like.

1. Trykk på image [Snarveier] hvis startskjermen vises.
  2. Trykk på en fane fra [1] til [3].
  3. Trykk på image der du ikke har lagt til en snarvei.
  4. Trykk på image eller image for å vise [Kopi].
  5. Trykk på [Kopi].
  6. Trykk på image[Alternativer].
  7. Trykk image eller image for å vise de tilgjengelige innstillingene, og trykk deretter på den innstillingen du vil endre.
  8. Trykk på image eller image for å vise de tilgjengelige alternativene for innstillingen, og trykk deretter på ønsket alternativ.
    Gjenta de forrige og dette trinnet til du har valgt alle innstillingene for denne snarveien. Når du er ferdig, trykk på [OK].
  9. Trykk på [OK].
  10. Les og bekreft den viste listen over innstillinger du har valgt, og trykk deretter på [OK].
  11. Skriv inn et navn på snarveien via LCD-skjermen, og trykk deretter på [OK].
    image
    Når du legger til faks eller skanning i snarveier, blir du spurt om du vil gjøre dette til en direktesnarvei. Følg instruksene på LCD-skjermen.