Endre eller slette snarveier

Du kan endre innstillingene i en snarvei.

Du kan ikke endre en Web Connect-snarvei eller app-snarvei. Hvis du må endre dem, må du slette dem og deretter legge til en ny snarvei.

1. Trykk på image [Snarveier] hvis startskjermen vises.
  2. Trykk på en fane fra [1] til [3] for å vise snarveien du vil endre.
  3. Trykk på og hold inne snarveien du vil endre.
  4. Trykk på [Rediger].
    image

Vil du slette snarveien, trykker du på [Slett]. Vil du redigere navnet på snarveien, trykker du på [Gi nytt navn] og følger menyene på LCD-skjermen.

5. Trykk på image[Alternativer].
  6. Trykk image eller image for å vise de tilgjengelige innstillingene, og trykk deretter på den innstillingen du vil endre.
  7. Endre innstillingene for snarveien som du valgte. Trykk på [OK].
  8. Trykk på [OK] når du er ferdig med å endre innstillingene.
  9. Trykk [OK] for å bekrefte.
    image
    Når du endrer snarveier for faks eller skanning, blir du spurt om du vil gjøre dette til en direktesnarvei. Følg instruksene på LCD-skjermen.