Legg til maskinen i PC-FAX-mottak (Windows)

• Hvis du installerte maskinen ved å følge instruksjonene for nettverksbruker, er maskinen allerede konfigurert for nettverket.
  1. Dobbeltklikk på image-ikonet (PC-FAX-mottak) på oppgavelinjen på datamaskinen.
    PC-FAX Receive (PC-FAX-mottak)-vinduet vises.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på Enhet>Legg til.
    image
  4. Velg den passende tilkoblingsmetoden.
    Velg din maskin fra de automatiske søkeresultatene nedenfor.
    Det vises en liste over tilkoblede maskiner. Velg maskinen du vil ha. Klikk på OK.
    Spesifiser maskinen etter IP-adresse
    Skriv inn maskinens IP-adresse i IP adresse-feltet, og klikk deretter på OK.
  5. Vil du endre datamaskinnavnet som vil vises på maskinens LCD-skjerm, skriver du inn det nye navnet i Angi ditt PC-skjermnavn (maks. 15 tegn)-feltet.
  6. Klikk på OK.