Kjør Brother PC-FAX-mottak på datamaskinen (Windows)

image
Vi anbefaler at du krysser av i Start PC-FAX Receive når datamaskinen startes-avmerkingsboksen slik at programvaren kjører automatisk og kan overføre eventuelle fakser automatisk når datamaskinen starter opp.
  1. Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt).
  2. Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Motta.
  3. Bekreft meldingen og klikk på Ja.
    PC-FAX Receive (PC-FAX-mottak)-vinduet vises. image(PC-FAX-mottak)-ikonet vises også i datamaskinens oppgavelinje.