Hjem > Maskininnstillinger > Endre maskininnstillinger fra kontrollpanelet > Tabell med innstillinger og funksjoner > Funksjonstabeller (modeller med 67,5 mm / 87,6 mm pekeskjerm)

Funksjonstabeller (modeller med 67,5 mm / 87,6 mm pekeskjerm)

Disse tabellene gjør det enklere å forstå maskinens funksjonsvalg og midlertidige alternativer.

image [Faks]

(Når [Forh.visn. av faks] er [Av])

Nivå 3

Nivå 4

Nivå 5

Beskrivelser

Tlf. / R

Tel skifter til R når PBX (hussentral) velges som telefonlinjetypen. Du kan bruke R for å skaffe tilgang til en ekstern linje, eller for å overføre et anrop til en annen linje når maskinen er tilkoblet en hussentral.

Adresse bok

image

(Søk:)

Når LDAP er av, foretas søket innenfor den lokale adresseboken.

Når LDAP er på, foretas søket innenfor den lokale adresseboken og LDAP-serveren.

Detalj

(Vises kun når LDAP er på.)

Vis detaljert informasjon om den valgte adressen.

Rediger

Lagre adresseboknumre, angi gruppenumre for gruppesending, og endre og slette numre i adresseboken.

Bruk

Begynn med å sende faks ved hjelp av adresseboken.

Samtale- logg

Rep

Slå det sist ringte nummeret på nytt.

Utg. samtale

Bruk

Velg et nummer fra Utgående anrop-historikken og send deretter en faks til nummeret, legg til nummeret i adresseboken eller slett nummeret.

Rediger

Anrops-ID-logg

(Ikke tilgjengelig i Finland)

Bruk

Velg et nummer fra Oppringer-ID-historikken og send deretter en faks til nummeret, legg til nummeret i adresseboken eller slett nummeret.

Rediger

image Alternativer

Faksoppløsning

Angi oppløsningen for utgående fakser.

Kontrast

Juster kontrasten.

Tosidig faks

(MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Still inn 2-sidig skanne format.

Dokumentstr.

Still inn dokumentstørrelsen for utgående fakser.

Sk. stort papir

Skann et langt dokument ved bruk av ADF-enheten.

Gruppesending

Legge til nummer

Send samme faksmelding til mer enn ett faksnummer.

Forhåndsvisning

Forhåndsvise en faksmelding før du sender den.

Fargeinnstilling

Still inn om fakser sendes i monokrom eller farge.

Forsink. faks

Forsink. faks

Still inn tid på dagen for overføring av utsatt sending.

Sett tid

Samlet TX

Sett sammen utsatte sendinger til samme faksnummer på samme tidspunkt til én overføring.

Sendetid

Send faks uten å bruke minnet.

Utenlandsmodus

Sett til På hvis du har problemer med å sende faks til utlandet.

Anropslogg

Rep

Slå det sist ringte nummeret på nytt.

Utg. samtale

Velg et nummer fra Utgående anrop-historikken og send deretter en faks til nummeret, legg til nummeret i adresseboken eller slett nummeret.

Anrops-ID-logg

(Ikke tilgjengelig i Finland)

Velg et nummer fra Oppringer-ID-historikken og send deretter en faks til nummeret, legg til nummeret i adresseboken eller slett nummeret.

Adressebok

image

(Søk:)

Når LDAP er av, foretas søket innenfor den lokale adresseboken.

Når LDAP er på, foretas søket innenfor den lokale adresseboken og LDAP-serveren.

Rediger

Lagre adresseboknumre, angi gruppenumre for gruppesending, og endre og slette numre i adresseboken.

Angi ny std.

Lagre utskriftsinnstillingene dine som standard.

Fabrikkinnstilling

Gjenopprett innstillingene til fabrikkinnstillingene.

Lagre som en snarvei

Lagre gjeldende innstillinger som snarvei.

(Når [Forh.visn. av faks] er [])

Nivå 3

Nivå 4

Nivå 5

Nivå 6

Beskrivelser

Sending av fakser

Tlf. / R

Tel skifter til R når PBX (hussentral) velges som telefonlinjetypen. Du kan bruke R for å skaffe tilgang til en ekstern linje, eller for å overføre et anrop til en annen linje når maskinen er tilkoblet en hussentral.

Adresse bok

image

(Søk:)

Når LDAP er av, foretas søket innenfor den lokale adresseboken.

Når LDAP er på, foretas søket innenfor den lokale adresseboken og LDAP-serveren.

Detalj

(Vises kun når LDAP er på.)

Vis detaljert informasjon om den valgte adressen.

Rediger

Lagre adresseboknumre, angi gruppenumre for gruppesending, og endre og slette numre i adresseboken.

Bruk

Begynn med å sende faks ved hjelp av adresseboken.

Samtale- logg

Rep

Slå det sist ringte nummeret på nytt.

Utg. samtale

Bruk

Velg et nummer fra Utgående anrop-historikken og send deretter en faks til nummeret, legg til nummeret i adresseboken eller slett nummeret.

Rediger

Anrops-ID-logg

(Ikke tilgjengelig i Finland)

Bruk

Velg et nummer fra Oppringer-ID-historikken og send deretter en faks til nummeret, legg til nummeret i adresseboken eller slett nummeret.

Rediger

image Alternativer

Faksoppløsning

Angi oppløsningen for utgående fakser.

Kontrast

Juster kontrasten.

Tosidig faks

(MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Still inn 2-sidig skanne format.

Dokumentstr.

Still inn dokumentstørrelsen for utgående fakser.

Sk. stort papir

Skann et langt dokument ved bruk av ADF-enheten.

Gruppesending

Legge til nummer

Send samme faksmelding til mer enn ett faksnummer.

Forhåndsvisning

Forhåndsvise en faksmelding før du sender den.

Fargeinnstilling

Still inn om fakser sendes i monokrom eller farge.

Forsink. faks

Forsink. faks

Still inn tid på dagen for overføring av utsatt sending.

Sett tid

Samlet TX

Sett sammen utsatte sendinger til samme faksnummer på samme tidspunkt til én overføring.

Sendetid

Send faks uten å bruke minnet.

Utenlandsmodus

Sett til På hvis du har problemer med å sende faks til utlandet.

Anropslogg

Rep

Slå det sist ringte nummeret på nytt.

Utg. samtale

Velg et nummer fra Utgående anrop-historikken og send deretter en faks til nummeret, legg til nummeret i adresseboken eller slett nummeret.

Anrops-ID-logg

(Ikke tilgjengelig i Finland)

Velg et nummer fra Oppringer-ID-historikken og send deretter en faks til nummeret, legg til nummeret i adresseboken eller slett nummeret.

Adressebok

image

(Søk:)

Når LDAP er av, foretas søket innenfor den lokale adresseboken.

Når LDAP er på, foretas søket innenfor den lokale adresseboken og LDAP-serveren.

Rediger

Lagre adresseboknumre, angi gruppenumre for gruppesending, og endre og slette numre i adresseboken.

Angi ny std.

Lagre utskriftsinnstillingene dine som standard.

Fabrikkinnstilling

Gjenopprett innstillingene til fabrikkinnstillingene.

Lagre som en snarvei

Lagre gjeldende innstillinger som snarvei.

Mottatte fakser

Skriv ut / Slett

Skriv ut alle (nye fakser)

Skriv ut nye, mottatte fakser.

Skriv ut alle (gamle fakser)

Skriv ut gamle, mottatte fakser.

Slett alle (nye fakser)

Slett nye mottatte fakser.

Slett alle (gamle fakser)

Slett gamle mottatte fakser.

Adresse bok

image

(Søk:)

Når LDAP er av, foretas søket innenfor den lokale adresseboken.

Når LDAP er på, foretas søket innenfor den lokale adresseboken og LDAP-serveren.

Detalj

(Vises kun når LDAP er på.)

Vis detaljert informasjon om den valgte adressen.

Rediger

Lagre adresseboknumre, angi gruppenumre for gruppesending, og endre og slette numre i adresseboken.

Bruk

Begynn med å sende faks ved hjelp av adresseboken.

Samtale- logg

Rep

Slå det sist ringte nummeret på nytt.

Utg. samtale

Bruk

Velg et nummer fra Utgående anrop-historikken og send deretter en faks til nummeret, legg til nummeret i adresseboken eller slett nummeret.

Rediger

Anrops-ID-logg

(Ikke tilgjengelig i Finland)

Bruk

Velg et nummer fra Oppringer-ID-historikken og send deretter en faks til nummeret, legg til nummeret i adresseboken eller slett nummeret.

Rediger

image [Kopi]

Nivå 3

Nivå 4

Nivå 5

Beskrivelser

Lagre som en snarvei

Lagre gjeldende innstillinger som snarvei.

ID

Lag en kopi av ID-kort.

image Forhåndsvis

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Forhåndsvis det kopierte resultatet på LCD-skjermen før maskinen begynner å skrive ut.

image Alternativer

Kvalitet

Velg kopioppløsningen for dokumentet ditt.

Dokumentstr.

Velg alternativet for ønsket dokumentstørrelse.

Skuffvalg

(MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Velg skuffen som skal brukes for kopieringsmodus.

Papirtype

Velg papirtypen som samsvarer med den som er i skuffen.

Papirstr.

Velg papirstørrelsen som samsvarer med papiret i magasinet.

Øke/Redusere

100%

Tilpass siden

Juster kopiformatet slik at det passer til papirformatet du har stilt inn.

Forstørr

Velg forstørrelsesforhold for neste kopi.

Reduser

Velg forminskningsforhold for neste kopi.

Definer(25-400 %)

Angi et forstørrelses- eller forminskningsforhold.

Tetthet

Juster tettheten.

Fjern bakgrunnsfarge

Innst. for sort kopi

Endre hvor mye bakgrunns farge som skal fjernes.

Innst. for fargekopi

Tosidig kopi

Slå av eller på 2-sidig kopiering og velg vending på langsiden eller på kortsiden.

Stable/Sorter

Velg å stable eller sortere flere kopier.

Sideoppsett

Lag N i 1-, 2 i 1-ID-, 1 til 2- eller plakatkopier.

Aut. forsk.oppr.

Angi at maskinen skal korrigere en forskjøvet kopi.

Avanserte innstillinger

Velg innstillinger for avansert kopiering.

Forhåndsvis

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Forhåndsvis en kopi av resultatet på LCD-skjermen før maskinen begynner å skrive ut.

Angi ny std.

Lagre utskriftsinnstillingene dine som standard.

Fabrikkinnstilling

Gjenopprett innstillingene til fabrikkinnstillingene.

image [Skann]

Nivå 3

Nivå 4

Nivå 5

Nivå 6

Beskrivelser

til media

(Når et USB Flash-minne er satt inn)

Andre skannehandlinger

Skann dokumenter og lagre dem direkte på et USB Flash-minne uten å bruke datamaskin.

image Alternativer

Lagre som en snarvei

til Min e-post

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Skann et dokument i svart-hvitt eller farger til e-postadressen din.

til Min mappe

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Send skannede data til mappen din i CIFS-serveren på ditt lokale nettverk eller på Internett.

til PC

til fil

Andre skannehandlinger

Skann dokumenter og lagre dem i en mappe på datamaskinen.

(Velg USB eller PC)

image Alternativer

Lagre som en snarvei

til OCR

Andre skannehandlinger

Konverter et skannet dokument til en redigerbar tekstfil.

(Velg USB eller PC)

image Alternativer

Lagre som en snarvei

til bilde

Andre skannehandlinger

Skann bilder eller grafikk til grafikkprogrammer.

(Velg USB eller PC)

image Alternativer

Lagre som en snarvei

til e-post

Andre skannehandlinger

Send et skannet dokument som e-postvedlegg.

(Velg USB eller PC)

image Alternativer

Lagre som en snarvei

til e-mailserver

Andre skannehandlinger

Send skannede data til en e-postserver ved å tillate maskinen å kommunisere med nettverket og e-postserveren din.

Manuell

Neste

Lagre som en snarvei

image Forhåndsvis

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

image Alternativer

Destinasjoner

Legg til adresse

imageDestinasjoner

Adresse bok

Neste

Lagre som en snarvei

image Forhåndsvis

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

image Alternativer

Destinasjoner

Legg til adresse

imageDestinasjoner

til FTP

(MFC-J6540DW/MFC-J6940DW)

Andre skannehandlinger

Skann dokumenter direkte til en FTP-server.

(Velg profilnavn)

image Alternativer

Lagre som en snarvei

til FTP/SFTP

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Andre skannehandlinger

Send skannede data via FTP/SFTP.

(Velg profilnavn)

image Forhåndsvis

image Alternativer

Lagre som en snarvei

til nettverk

Andre skannehandlinger

Skann dokumenter direkte til en CIFS-server på det lokale nettverket ditt.

(Velg profilnavn)

image Forhåndsvis

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

image Alternativer

Lagre som en snarvei

til SharePoint

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Andre skannehandlinger

Send skannede data via en SharePoint-server.

(Velg profilnavn)

image Forhåndsvis

image Alternativer

Lagre som en snarvei

til nett

Last skannede data opp til en Internett-tjeneste.

WS-Scan

(Vises når du installerer en webtjenesteskanner, som vises i datamaskinens nettverksutforsker.)

Andre skannehandlinger

Skann data med webtjenesteprotokollen.

Skann

Skann for e-post

Skann for telefaks

Skann for utskrift

image [Sikker utskrift]

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Beskrivelser

Sikker utskrift

(Velg bruker)

Du kan skrive ut data som er lagret i maskinminnet når du angir ditt firesifrede passord.

Kun aktiv når maskinen har sikker utskriftsdata.

image [Nett]

Nivå 1

Beskrivelser

Nett

Koble Brother-maskinen til en Internett-tjeneste.

image [Apper]

Nivå 1

Beskrivelser

Apper

Koble Brother-maskinen til Brothers Apper-menyen.

image [USB]

Nivå 3

Nivå 4

Nivå 5

Nivå 6

Beskrivelser

PDF-utskrift

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

(Velg en PDF-fil.)

image Utskr.innst.

Skriv ut en PDF-fil direkte fra et USB Flash-minne.

JPEG-utskrift

Velg filer

OK

image Utskr.innst.

Juster bildene med alternativene.

Skr.alle

Skriv ut alle bildene i USB Flash-minnet.

Indeksutskrift

Skriv ut indeksark

image Utskr.innst.

Skriv ut en side med miniatyrbilder.

Skriv ut bilder

image Utskr.innst.

Skriv ut bilder ved å velge indeksnumrene.

Skann til media

Skann dokumenter til en USB-flashstasjon.

Nett

Koble Brother-maskinen til en Internett-tjeneste.

image [A3-kopisnarveier]

Nivå 2

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivelser

A3 2i1

A3

A4⇒A3

A3⇒A4

A4+Notat(L)

A4+Notat(P)

A4 + rute

A4 + tom

A4 midten

image Alternativer

Kvalitet

Velg kopioppløsningen for dokumentet ditt.

Dokumentstr.

Velg alternativet for ønsket dokumentstørrelse.

Skuffvalg

(MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Still inn maskinen til å velge automatisk den skuffen som inneholder det best egnede papiret.

Papirtype

Vis tilgjengelig papirtype.

Papirstr.

Stiller inn papirstørrelsen i papirmagasinet.

Tetthet

Juster tettheten.

Aut. forsk.oppr.

Angi at maskinen skal korrigere en forskjøvet kopi.

image [Last ned programv.]

Nivå 1

Beskrivelser

Last ned programv.

Viser informasjon om hvordan du laster ned og installerer programvare for mobile enheter og datamaskiner.

image [Rengj. av printerh.]

Nivå 1

Beskrivelser

Rengj. av printerh.

Rengjør skriverhodet som forklart på LCD-skjermen.

image [Snarveier]

Nivå 2

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivelser

image Legg til snarvei

Kopi

Endre innstillingene under Kopieringsalternativer.

Faks

Endre innstillingene under Faksalternativer.

Skann

til media

Skann dokumenter og lagre dem direkte på et USB Flash-minne uten å bruke datamaskin.

til PC(fil)

Skann dokumenter og lagre dem i en mappe på datamaskinen.

til PC(OCR)

Konverter et skannet dokument til en redigerbar tekstfil.

til PC(bilde)

Skann bilder eller grafikk til grafikkprogrammer.

til PC(E-post)

Send et skannet dokument som e-postvedlegg.

til e-mailserver

Skann et dokument i svart-hvitt eller farger til e-postserveren.

til nettverk

Send skannede data til en CIFS-server på ditt lokale nettverk eller på Internett.

til FTP

(MFC-J6540DW/MFC-J6940DW)

Send skannede data via FTP.

til FTP/SFTP

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Send skannede data via FTP/SFTP.

til SharePoint

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Send skannede data via en SharePoint-server.

Nett

Koble Brother-maskinen til en Internett-tjeneste.

Apper

Koble Brother-maskinen til Brothers Apper-menyen.

Denne listen vises når et snarveiikon trykkes inn i 2 sekunder.

Gi nytt navn

Endre snarveinavnet.

Rediger

Endre snarveisinnstillingene.

Slett

Slett snarveien.

Registrer Kort/NFC

Tilordne en snarvei for et IC-kort.

Slett Kort/NFC

Fjern en snarvei fra et IC-kort.

image Red/slett

(Velg snarveiknapp.)

Gi nytt navn

Endre snarveinavnet.

Rediger

Endre snarveisinnstillingene.

Slett

Slett snarveien.

Registrer Kort/NFC

Tilordne en snarvei for et IC-kort.

Slett Kort/NFC

Fjern en snarvei fra et IC-kort.

image [Blekk]

Nivå 2

Nivå 3

Beskrivelser

Blekknivå

Kontroller blekknivået.

Blekkassettmodell

Kontroller numrene på blekkassettene.

Forbedre utskr.kval.

Sjekk utskriftskval.

Kontroller og korriger utskriftskvaliteten, innrettingen og papirmatingen som forklart på LCD-skjermen.

Justering

Rett på papirmating

Rengjøring av skrivehode

Rengjør skriverhodet som forklart på LCD-skjermen.

Ta ut papirbitene

Fjern papir fra maskinen som forklart på LCD-skjermen.

Utskriftsalt.

Reduser tilklining

Reduser flekker på papiret eller papirstopp under utskrift.

Reduser ujevne linjer

Reduser ujevne linjer på papiret under utskrift.

Forbedre utskr

Forbedre utskriftskvaliteten og reduser uskarphet.

Kontroll av blekkpatron

Vis informasjon om blekkassetten.

Autosjekk av bildekv.

Registrerer tilstanden til skriverhodet automatisk og rengjør skrivehodet ved behov.

image Wi-Fi-oppsett

Nivå 2

Beskrivelser

Finn Wi-Fi-nettverk

Konfigurer innstillinger for trådløst nettverk manuelt.

WPS-/trykknapp

Konfigurer trådløse nettverksinnstillinger ved hjelp av ettrykksknapper.

Når du har satt inn et USB Flash-minne i USB-sporet

Nivå 1

Beskrivelser

PDF-utskrift

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Skriv ut en PDF-fil direkte fra et USB Flash-minne.

JPEG-utskrift

Velg fotomeny.

Skann til media

Skann dokumenter til en USB-flashstasjon.

Nett

Koble Brother-maskinen til en Internett-tjeneste.