Aktivere sendingsbekreftelse for sendingsverifiseringsmelding

1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Nettverk]>[E-post/IFAX]>[Setup mail TX]>[Bekreftelse].
  2. Når [] er valgt, sendes et ekstra felt med informasjon sammen med bildedataene. Dette feltet er kalt MDN (Message Disposition Notification).
    image
    Mottakeren må ha støtte for MDN-feltet for å kunne sende en varselrapport, ellers vil henvendelsen ikke bli behandlet.
  3. Trykk på image.