Aktivere mottaksbekreftelse for sendingsverifiseringsmelding

1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Nettverk]>[E-post/IFAX]>[Setup mail RX]>[Bekreftelse].
  2. Trykk på én av de tre mulige innstillingene:
    Alternativ
    Beskrivelse

Mottaksvarsling

Når Mottaksvarsling er , sendes en standardmelding tilbake til avsenderen med beskjed om at meldingen er mottatt og behandlet.

Innholdet i disse meldingene varierer med hva som ble anmodet av senderen.

Eksempel:

VELLYKKET : Mottatt Fra <Mail address>

Mottaksvarsling MDN

Når Mottaksvarsling er MDN, sendes en rapport tilbake til avsenderen med beskjed om at meldingen er mottatt og behandlet dersom den opprinnelige stasjonen sendte forespørsel om bekreftelse til MDN-feltet.

Mottaksvarsling Av

Når Mottaksvarsling er Av, deaktiveres alle former for mottaksvarsling slik at ingen meldinger sendes tilbake til avsenderen, uansett hva det anmodes om.

image
    • For å sende e-post med bekreftelse på sending må avsenderen konfigurere følgende innstillinger:

• Sett [Bekreftelse] i [Setup mail TX] til [].

• Sett [Overskrift] i [Setup mail RX] til [Alle] eller [Emne+Fra+Til].

• For å motta e-post med bekreftelse på sending må mottakeren konfigurere følgende innstillinger:

• Sett [Bekreftelse] i [Setup mail RX] til [].

3. Trykk på image.