Hjem > Kopi > Kopieringsinnstillinger

Kopieringsinnstillinger

Hvis du vil endre kopieringsinnstillingene, trykker du på image [Alternativer].
Alternativ Beskrivelse

Kvalitet

Velg kopieringsoppløsning for dokumenttypen.

Dokumentstr.

Velg dokumentstørrelsen.

Skuffvalg

(MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Velg skuffen med den beste papirtypen og det beste formatet for ditt dokument.

Papirtype

Velg papirtype.

Hvis du kopierer til spesialpapir, får du best utskriftskvalitet ved å stille inn maskinen på den typen papir du bruker.

Papirstr.

Velg papirstørrelse.

Når du kopierer på annet papir enn A4-størrelse, må du endre innstillingen for papirstørrelse.

Øke/Redusere

100%

-

Tilpass siden

Justerer kopiformatet slik at det passer til papirformatet du har stilt inn.

Forstørr

Velg forstørrelsesforhold for neste kopi.

Reduser

Velg forminskningsforhold for neste kopi.

Definer(25-400 %)

Angi et forstørrelses- eller forminskningsforhold.

Tetthet

Øk tettheten for å gjøre teksten mørkere.

Reduser tettheten for å gjøre teksten lysere.

Fjern bakgrunnsfarge

Fjerner dokumentets bakgrunnsfarge i kopier. Det hvite blir tydeligere. Dette sparer noe blekk og kan gjøre visse kopier enklere å lese.

image

Tosidig kopi

Velg dette alternativet hvis du vil kopiere på begge sider av arket.

1-sidig→2-sidig

1-sidig→2-sidig

2-sidig→2-sidig

2-sidig→2-sidig

2-sidig→1-sidig

(MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

image

Stable/Sorter

Velg å stable eller sortere flere kopier.

Stable

Stable

Sortere

Sortere

Sideoppsett

Lag N i 1-, 2 i 1-ID-, 1 til 2- eller plakatkopier.

4 i 1

4 i 1

Plakat

Plakat

Aut. forsk.oppr.

Angi at maskinen skal korrigere forskjøvede kopier automatisk.

Avanserte innstillinger

Kopiere bok

Korrigerer mørke kanter og skjevhet når du kopierer fra skannerglassplaten.

image

Kop. vannmerke

Plasserer tekst i dokumentet som vannmerke.

image

Forhåndsvis

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Forhåndsvis det kopierte resultatet på LCD-skjermen før maskinen begynner å skrive ut.

Angi ny std.

Lagrer kopieringsinnstillingene du bruker oftest, ved å angi dem som standardinnstillinger.

Fabrikkinnstilling

Gjenoppretter eventuelt endrede kopiinnstillinger til fabrikkinnstillingene.

image

Du kan lagre gjeldende innstillinger ved å trykke på [Lagre som en snarvei].