Hjem > Kopi > Bruke snarveier for kopiering med A3

Bruke snarveier for kopiering med A3

Du kan kopiere dokumentet i papirstørrelsene A3 eller Ledger med for eksempel Notat-stil. Du kan også lage 2 i 1, forstørrede og forminskede kopier.
  1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på image eller image for å vise [A3-kopisnarveier]-alternativet og trykk deretter på det.
  3. Hvis det vises informasjon på pekeskjermen, leser du gjennom den og trykker på [OK] for å bekrefte.
  4. Trykk på image eller image for å vise alternativene, og trykk deretter på alternativet du ønsker.
    Alternativ
    Beskrivelse

A3 2i1

image

A3

image

A4⇒A3

image

A3⇒A4

image

A4+Notat(L)

image

A4+Notat(P)

image

A4 + rute

image

A4 + tom

image

A4 midten

image
  5. Angi antall kopier på én av følgende måter:
    • Trykk [-] eller [+] på pekeskjermen.
    • Trykk på image for å vise tastaturet på pekeskjermen, og angi deretter antall kopier ved hjelp av tastaturet på pekeskjermen. Trykk på [OK].
    • Angi antall kopier ved hjelp av talltastaturet.
  6. Trykk på image [Alternativer] for å endre innstillingene.
  7. Trykk på [OK] når du er ferdig med å endre innstillingene.
  8. Trykk på [S/H start] eller [Fargestart].
  9. Hvis du bruker skannerglassplaten når du velger alternativet [A3 2i1], gjentar du følgende trinn for hver side av dokumentet:
    • Legg neste side på skannerglassplaten og trykk deretter på [Fortsett] for å skanne siden.
    • Trykk på [Avslutt] når du har skannet alle sidene.