Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Laste ned og lagre et dokument på en ekstern minneenhet med Brother Web Connect

Laste ned og lagre et dokument på en ekstern minneenhet med Brother Web Connect

JPEG-, PDF- og Microsoft Office-filer kan lastes ned fra en tjeneste og lagres direkte på medier som er koblet til maskinen. Dokumenter som andre brukere har lastet opp til egne kontoer for deling, kan også lastes ned til maskinen hvis du har visningsrettigheter til disse dokumentene.
  • Kontroller at det er nok ledig plass på USB Flash-minnet.
  • For å laste ned andre brukeres dokumenter, må du ha tilgangsrettigheter til de aktuelle albumene eller dokumentene.
  • Nedlastede filer får nytt navn basert på dagens dato. Det første bildet som lagres 1. juli, får for eksempel navnet 07010001.jpg. Vær oppmerksom på at regionsinnstillingen også bestemmer datoformatet i filnavnet.
  • Bilder lagres i "BROTHER"-mappen, som ligger på rotnivået i mediet.
VIKTIG
Du må IKKE fjerne USB Flash-minnet når meldingen vises på LCD-skjermen. Ellers kan USB Flash-minnet, eller dataene som er lagret på USB Flash-minnet, bli skadet.
  1. Sett et USB Flash-minne inn i maskinen.
    LCD-skjermbildet endres automatisk.
  2. Trykk på image eller image for å vise [Nett]-alternativet og trykk deretter på det.
    image
    • Hvis informasjon om internett-tilkoblingen vises på maskinens LCD-skjerm, leser du informasjonen og trykker på [OK].
    • Noen ganger vises det oppdateringer eller kunngjøringer om Brother Web Connects funksjoner på LCD-skjermen. Les informasjonen, og trykk på [OK].
  3. Trykk på image eller image for å vise tjenesten som er vert for dokumentet du vil laste ned.

Trykk på navnet på tjenesten.

4. Trykk på image eller image for å vise kontonavnet, og trykk deretter på det. Hvis skjermbildet for inntasting av PIN-kode vises, taster du inn den firesifrede PIN-koden og trykker på [OK].
  5. Trykk på image eller image for å vise [Nedlasting: Media].
    Trykk på [Nedlasting: Media].
  6. Følg skjerminstruksjonene for å utføre denne handlingen.
    image
    • Et album er en samling med dokumenter. Den faktiske termen kan variere avhengig av tjenesten du bruker. Når du bruker Evernote®, må du velge notatblokken og deretter velge notatet.
    • Enkelte tjenester krever ikke at dokumentene lagres i album. For dokumenter som ikke er lagret i album velger du [Se usorterte filer] for å velge dokumenter.