Laste ned og skrive ut Brother CreativeCenter-maler

Brother CreativeCenter er ikke tilgjengelig i alle land.

1. Trykk på image eller image for å vise [Apper].
    Trykk på [Apper].
    image
    • Hvis informasjon om internett-tilkoblingen vises på maskinens LCD-skjerm, leser du den og trykker på [OK].
    • Noen ganger vises det oppdateringer eller kunngjøringer om Brother Web Connects funksjoner på LCD-skjermen. Les informasjonen, og trykk på [OK].
  2. Trykk på image eller image for å vise [Skriv ut malene "Creative Center"].
    Trykk på [Skriv ut malene "Creative Center"].
  3. Trykk på image eller image for å vise ønsket kategori, og trykk deretter på den.
  4. Velg ønsket fil. Skriv inn antall eksemplarer du vil skrive ut, og trykk deretter på [OK]. Gjenta dette trinnet til du har valgt alle filene du vil skrive ut.
  5. Når du er ferdig, trykker du på [OK].
    image
    Hvis det vises informasjon om anbefalte utskriftsinnstillinger på maskinens LCD-skjerm, leser du informasjonen og trykker på [OK].
  6. Følg instruksene på skjermen for å utføre denne handlingen.