Hjem > Kopi > Sortere kopier

Sortere kopier

Sortere flere kopier. Sider stables i den rekkefølgen de mates inn, dvs., 1, 2, 3, osv.
  1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på image [Kopi].
  3. Angi antall kopier på én av følgende måter:
    • Trykk [-] eller [+] på pekeskjermen.
    • Trykk på image for å vise tastaturet på pekeskjermen, og angi deretter antall kopier ved hjelp av tastaturet på pekeskjermen. Trykk på [OK].
    • Angi antall kopier ved hjelp av talltastaturet.
  4. Trykk på image[Alternativer]>[Stable/Sorter]>[Sorter].
  5. Les og bekreft den viste listen over innstillinger du har valgt, og trykk deretter på [OK].
    image
    (MFC-J6955DW/MFC-J6957DW) Hvis du vil forhåndsvise det kopierte resultatet før maskinen starter utskriften, trykker du på image og deretter på [S/H for- håndsv.] eller [Farge for- håndsv.]. Maskinen skanner dokumentet og viser kun første side (én side) av det kopierte resultatet på LCD-skjermen. Hvis det kopierte resultatet er greit, trykker du på [Start] for å skrive det ut og fullføre behandlingen.
  6. Trykk på [S/H start] eller [Fargestart] når du er ferdig med å endre innstillinger. Hvis du legger dokumentet i ADF-en, skanner maskinen dokumentet og begynner å skrive ut.
  7. Hvis du bruker skannerglassplaten, gjentar du følgende trinn for hver side i dokumentet:
    • Legg neste side på skannerglassplaten og trykk deretter på [Fortsett] for å skanne siden.
    • Trykk på [Avslutt] når du har skannet alle sidene.