Hjem > Kopi > Lage kopier til sideoppsett (N i 1 eller plakat)

Lage kopier til sideoppsett (N i 1 eller plakat)

N i 1-kopieringsfunksjonen sparer papir ved å kopiere to eller fire sider av dokumentet på én side av kopien. Plakatfunksjonen deler dokumentet ditt inn i deler, og forstørrer så delene så du kan sette dem sammen til en plakat. Bruk skannerglassplaten til å skrive ut en plakat.
image
image
  • Kontroller at papirstørrelsen er satt til A4, A3, Letter eller Ledger.
  • Du kan bare lage én plakatkopi om gangen.
image

Funksjonen 1 til 2 kopierer ett ark med A3 eller Ledger til to ark med A4 eller Letter.

Du kan bare lage én 1 til 2-kopi om gangen.

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på image [Kopi].
  3. Angi antall kopier på én av følgende måter:
    • Trykk [-] eller [+] på pekeskjermen.
    • Trykk på image for å vise tastaturet på pekeskjermen, og angi deretter antall kopier ved hjelp av tastaturet på pekeskjermen. Trykk på [OK].
    • Angi antall kopier ved hjelp av talltastaturet.
  4. Trykk på image[Alternativer]>[Sideoppsett].
  5. Trykk på image eller image for å vise alternativene, og trykk deretter på alternativet du ønsker.
    Alternativ
    Beskrivelse
    Av(1i1)
    2i1(stående)
    image
    2i1(liggende)
    image
    2i1 ID Vertikal

(Bruke skannerglassplaten)

image
    2i1 ID Horisontal

(Bruke skannerglassplaten)

image
    4i1(stående)
    image
    4i1(liggende)
    image
    1til2

(Bruke skannerglassplaten)

image
    Plakat(2x1)

(Bruke skannerglassplaten)

image
    Plakat(2x2)

(Bruke skannerglassplaten)

image
    Plakat(3x3)

(Bruke skannerglassplaten)

image
  6. Les og bekreft den viste listen over innstillinger du har valgt, og trykk deretter på [OK].
    image
    (MFC-J6955DW/MFC-J6957DW) Hvis du vil forhåndsvise det kopierte resultatet før maskinen starter utskriften, trykker du på image og deretter på [S/H for- håndsv.] eller [Farge for- håndsv.]. Maskinen skanner dokumentet og viser kun første side (én side) av det kopierte resultatet på LCD-skjermen. Hvis det kopierte resultatet er greit, trykker du på [Start] for å skrive det ut og fullføre behandlingen.
  7. Trykk på [S/H start] eller [Fargestart] når du er ferdig med å endre innstillinger. Hvis du legger dokumentet i ADF-en eller lager en plakat eller 1-til-2-kopi, skanner maskinen sidene og begynner å skrive ut.
  8. Hvis du bruker skannerglassplaten, gjentar du følgende trinn for hver side i dokumentet:
    • Legg neste side på skannerglassplaten og trykk deretter på [Fortsett] for å skanne siden.
    • Trykk på [Avslutt] når du har skannet alle sidene.