Hjem > Papirhåndtering > Legg i papir > Ikke skrivbart område

Ikke skrivbart område

Området som ikke er skrivbart, avhenger av innstillingene i programmet du bruker. Illustrasjonene nedenfor viser hvilke områder på enkeltark og konvolutter det ikke kan skrives på. Maskinen kan bare skrive ut på de skyggelagte områdene på enkeltark når funksjonen Utskrift uten kanter er tilgjengelig og aktivert.

Enkeltark

Enkeltark

Konvolutter

Konvolutter

Øverst (1)

Venstre (2)

Nederst (3) Høyre (4)

Enkeltark

3 mm

3 mm

3 mm *1

3 mm

Konvolutter

12 mm

3 mm

12 mm

3 mm

image
Funksjonen Utskrift uten kanter er ikke tilgjengelig for konvolutter og 2-sidig utskrift.
*1
(MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW) 5 mm når du bruker det lange papiret.