Koti > Vianetsintä > Laitteen palautus > Nollaustoimintojen esittely

Nollaustoimintojen esittely

Seuraavat palautustoiminnot ovat käytettävissä:

1. [Koneen nollaus]

Voit palauttaa kaikki muuttamasi laitteen asetukset.

Osoitekirja, faksiraportit ja valittujen numeroiden historia säilyvät.

2. [Verkko]

Voit palauttaa tulostuspalvelimen alkuperäiset oletusasetukset, kuten salasana- ja IP-osoitetiedot.

3. [Osoitekirja ja faksi]

Osoitekirja ja faksi nollaa seuraavat asetukset:

• Osoitekirja ja ryhmäasetukset
    • Muistissa olevat ohjelmoidut faksityöt

Ajastettu faksi ja ajastettu keräyslähetys

• Nimitunnus

Nimi ja numero

• Vastaanotto muistiin -asetukset

Faksin edelleenlähetys

• Raportti

Lähetyksen vahvistusraportti, osoitekirja ja faksiraportti

• Historia

Soittajan tunnistushistoria *1 ja lähtevä puhelu

• Muistissa olevat faksit
  4. [Kaikki asetukset]

Tämän asetusten palautustoiminnon avulla voit palauttaa kaikki laitteen asetukset tehdasasetuksiin.

Brother suosittelee ehdottomasti tämän toiminnon suoritusta, kun hävität laitteen.

image

Irrota liitäntäkaapeli, ennen kuin valitset [Verkko] tai [Kaikki asetukset].

(Ei saatavilla Suomessa)