Koti > Vianetsintä > Virhe- ja huoltoviestit > Faksien tai faksiraportin siirto

Faksien tai faksiraportin siirto

Jos nestekidenäytössä on:

• [Ei voi puhdistaa XX]
  • [Ei voi alustaa XX]
  • [Ei voi tulostaa XX]
  • [Ei voi skannata XX]

Suosittelemme faksien siirtoa toiseen faksilaitteeseen tai tietokoneeseen.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Faksien siirto toiseen faksilaitteeseen

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Faksien siirto tietokoneeseen

Voit siirtää myös faksiraportin ja tarkistaa, onko laitteessa siirrettäviä fakseja.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Faksiraportin siirto toiseen faksilaitteeseen