Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Windows) > Pitkän paperin tulostus (Windows)

Pitkän paperin tulostus (Windows)

Vastaavat mallit:MFC‑J6940DW / MFC‑J6955DW / MFC‑J6957DW
  1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse Brother XXX-XXXX Printer, (jossa XXX-XXXX on laitteesi malli), ja napsauta sitten Tulostusominaisuudet- tai Asetukset-painiketta.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
  3. Varmista, että MT-alustalle on asetettu vain yksi arkki pitkää paperia (leveys: 88,9–297 mm / korkeus: 431,9–1 200 mm).
  4. Valitse Perusasetukset-välilehti.
  5. Napsauta Tulostusmateriaali-pudotusluetteloa ja valitse käyttämäsi paperityyppi.
    TÄRKEÄÄ

Paras tulostuslaatu valituilla asetuksilla saavutetaan aina silloin, kun Tulostusmateriaali asetetaan ladattavan paperityypin mukaan.

6. Napsauta pudotusluetteloa Paperikoko ja valitse Käyttäjän määrittämä.... Anna Käyttäjän määrittämä koko -ikkunassa leveys, korkeus ja muut tiedot ja napsauta sitten OK.
  7. Valitse Väri / Harmaasävy -asetukseksi vaihtoehtoVäri tai Harmaasävy option.
  8. Määritä tulosteen suunta valitsemalla Suunta-kentästä vaihtoehto Pysty tai Vaaka.
    image

Jos asetus on mahdollista tehdä sovelluksestasi käsin, suosittelemme, että määrität suunnan sovelluksessa.

9. Kirjoita haluamasi kopioiden määrä (1-999) Kopiot -kenttään.
  10. Voit tarvittaessa muuttaa muita tulostinasetuksia.
  11. Napsauta OK.
  12. Tulostus käynnistyy.