Koti > Paperin käsittely > Paperin asettaminen > Paperin lisääminen monitoimialustalle (MT-alusta) > Pitkän paperin lisääminen monitoimialustalle (MT-alustalle)

Pitkän paperin lisääminen monitoimialustalle (MT-alustalle)

Vastaavat mallit:MFC‑J6940DW / MFC‑J6955DW / MFC‑J6957DW
Aseta yksi arkki pitkää paperia kerrallaan monitoimisalustalle.
  • Käytä MT-alustaa pitkän paperin tulostamiseen (leveys: 88,9–297 mm / korkeus: 431,9–1 200 mm).
  • Käytä pitkää paperia vain, kun tulostat tietokoneeltasi tai AirPrint-toiminnolla. Älä käytä pitkää paperia kopiointiin tai faksaamiseen.
  • Jos [Tarkista paperi]-asetuksena on [Päällä] ja asetat paperia MT-alustalle, LCD-näyttöön (nestekidenäyttöön) tulee viesti, joka mahdollistaa paperityypin ja paperikoon asetuksen vaihtamisen.
  • Jos asetat paperikasettiin erikokoista paperia, laitteen tai tietokoneen paperikoon asetusta on muutettava.

Kun näin tehdään, laite pystyy syöttämään paperia automaattisesti asianmukaisesta paperikasetista, jos automaattinen paperikasetin valinta on otettu käyttöön laitteessa tai tulostinohjaimessa (Windows) tai laitteessa.

HUOMAUTUS
  • Jos et käytä MT-alustaa, muista sulkea se, jotta laitteeseen ei pääse pölyä.

1. Avaa MT-alusta.
    TÄRKEÄÄ
    ÄLÄ vedä paperitukea ylös, kun asetat laitteeseen pitkää paperia, jottei paperi vahingoitu.
    image
  2. Paina kevyesti ja liu'uta MT-alustan paperiohjaimia käytettävän paperin leveyden mukaan.
    image
  3. Aseta vain yksi paperiarkki MT-alustalle tulostuspuoli ylöspäin. Työnnä yhtä paperiarkkia molemmin käsin MT-alustalle, kunnes paperin etureuna koskettaa paperinsyöttörullia.
    image
    image

Jos paperin asettamisessa MT-alustalle on vaikeuksia, työnnä vapautusvipua (1) kohti laitteen takaosaa ja aseta paperi sitten.

image
  4. Säädä varovasti molemmin käsin MT-alustan paperiohjaimia paperin koon mukaan.
    image
    TÄRKEÄÄ
    ÄLÄ koskaan lisää MT-alustalle useampaa kuin yhtä pitkää paperiarkkia. Muussa tapauksessa seurauksena voi olla paperitukos. Kun tulostat useita sivuja, älä lisää seuraavaa paperiarkkia, ennen kuin kosketusnäytön viesti pyytää asettamaan seuraavan arkin.
  5. Vedä paperitukea (1) ulos, kunnes se lukittuu paikoilleen. Avaa sitten paperituen läppä (2).
    image
    image
    Kun asetat pitkän paperin MT-alustalle, laite pitää tulostettua sivua paikoillaan tulostuksen jälkeen, jottei se putoa. Kun tulostus on valmis, poista tulostettu sivu ja paina [OK].
  6. Muuta paperikoon asetukseksi [Käyt.n määrit. koko] ja anna todellinen koko laitteen kosketusnäytössä.
    image

Varmista, että tulostus on valmis, ennen kuin suljet MT-alustan.