Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Windows) > Tulosteiden tahraantumisen ja paperitukosten estäminen (Windows)

Tulosteiden tahraantumisen ja paperitukosten estäminen (Windows)

Jotkin tulostetyypit tarvitsevat ehkä enemmän kuivumisaikaa. Vaihda Vähennä tahroja-asetus, jos tulosteet tahraantuvat tai esiintyy paperitukoksia.
  1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse Brother XXX-XXXX Printer, (jossa XXX-XXXX on laitteesi malli), ja napsauta sitten Tulostusominaisuudet- tai Asetukset-painiketta.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
  3. Napsauta Lisäasetukset-välilehteä.
  4. Napsauta Muut tulostusasetukset-painiketta.
  5. Valitse Vähennä tahroja -asetus näytön vasemmasta reunasta.
  6. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    Tulostusmateriaali Valinta Kuvaus
    Tavallinen paperi Kaksipuolinen tulostus tai Yksipuolinen tulostus Ei / Kyllä

Valitse Ei, jos haluat tulostaa normaalinopeudella ja vakiomustemäärällä.

Valitse Kyllä, jos haluat tulostaa hitaammalla nopeudella ja pienemmällä musteen määrällä. Tulosteet voivat olla vaaleampia kuin miltä ne näyttävät tulostuksen esikatselussa.

Kiiltävä paperi Ei / Kyllä

Valitse Ei, jos haluat tulostaa normaalinopeudella ja vakiomustemäärällä.

Valitse Kyllä, jos haluat tulostaa hitaammalla nopeudella ja pienemmällä musteen määrällä. Tulosteet voivat olla vaaleampia kuin miltä ne näyttävät tulostuksen esikatselussa.

7. Palaa tulostinohjainikkunaan napsauttamalla OK.
  8. Napsauta OK.
  9. Tulostus käynnistyy.