Automatisk modtagelse af en I-Fax

For at modtage en I-faxmeddelelse skal du bruge Web Based Management til om nødvendigt at konfigurere indstillinger for modtagelse.

1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Fax>E-mail Receive (E-mail-modtagelse).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Konfigurer indstillingerne efter behov.
    image
    image

Der er to måder at modtage email-beskeder på:

• POP3/IMAP4-modtagelse med faste intervaller
    • POP3/IMAP4-modtagelse, der startes manuelt

Når du bruger POP3/IMAP4-modtagelse, vil maskinen forespørge din e-mailserver for at modtage eventuelle data. Polling kan finde sted med indstillede intervaller (du kan f.eks. konfigurere maskinen til at polle e-mailserveren hvert tiende minut), eller du kan polle serveren manuelt.

6. Klik på Submit (Send), når du er færdig.
image
  • Hvis maskinen begynder at modtage e-maildata, viser displayet [Modtager]. E-mailen udskrives automatisk.
  • Hvis maskinen løber tør for papir, når den modtager data, opbevares dataene i maskinens hukommelse. Disse data udskrives automatisk, når der lægges papir i maskinen igen.
  • Hvis den modtagne e-mail ikke er i tekstformat, eller hvis en vedhæftet fil ikke er i TIFF-format, udskrives fejlmeddelelsen "TILFØJET FILFORMAT ER IKKE UNDERSTØTTET".
  • Hvis den modtagne e-mail er for stor, udskrives fejlmeddelelsen "E-MAIL FIL ER FOR STOR.".
  • Hvis Delete/Read Receive Error Mail (Slet/læs modtaget fejlmeddelelse) er On (Til) (standard), vil fejlmeddelelsen automatisk blive slettet (POP3) eller læst (IMAP4) fra e-mailserveren.