Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Fax ved brug af internettet (I-Fax) > I-faxindstillinger > Videresendelse af modtagne e-mail- og faxmeddelelser

Videresendelse af modtagne e-mail- og faxmeddelelser

Brug Brother I-Fax til videresendelse af e-mail- eller standardfaxmeddelelser til en anden computer, til en faxmaskine eller til en anden I-faxmaskine. Aktivering af videresendelsesfunktionen vha. Web Based Management.

image
  1. Fax (afsender)
  2. Telefonlinje
  3. Brother-maskinen (modtager/afsender)
  4. Internettet
  5. En computer modtager en videresendt e-mail
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Fax>Remote Fax Options (Eksterne faxfunktioner).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Vælg Fax Forward (Faxvideresendelse) i feltet Fwd/Store/Cloud (Videresend/gem/sky).
  6. Markér indstillingen E-mail Address (E-mail-adresse) i Fax Forward # (Faxvideresendelse nr.), og indtast derefter modtagerens e-mailadresse.
  7. Klik på Submit (Send), når du er færdig.