Hjem > Fax > Telefontjenester og eksterne enheder > Indstil telefonlinjetypen

Indstil telefonlinjetypen

Hvis du slutter maskinen til en linje, som har PBX eller ISDN, for at sende og modtage faxmeddelelser, skal du vælge en telefonlinjetype, der passer til din linjes funktioner.

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Grundindst.]>[Linie Indstil.].
  2. Tryk på [Normal], [PBX] eller [ISDN].
  3. Hvis du har valgt [PBX], skal du udføre følgende trin:
    1. Tryk på [Til] eller [Altid].
      image
      • Hvis du vælger [Til], bruger maskinen et præfiks foran faxnummeret, når du trykker på [R].
      • Hvis du vælger [Altid], bruger maskinen altid et præfiks foran faxnummeret.
    2. Tryk på [Tast præfiks].
    3. Indtast præfikset ved hjælp af touchscreen'en, og tryk på [OK].
      image

Brug tallene 0 til 9, #, * og !. Du kan ikke bruge ! sammen med andre tal eller tegn.

4. Tryk på image.