Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug af det trådløse netværk > Konfigurer maskinen til et trådløst netværk, når SSID'et ikke udsendes

Konfigurer maskinen til et trådløst netværk, når SSID'et ikke udsendes

Før du konfigurerer din maskine, anbefaler vi, at du noterer indstillingerne for dit trådløse netværk. Du får brug for disse oplysninger, før du fortsætter med konfigurationen.

1. Kontroller de aktuelle indstillinger for det trådløse netværk, og skriv dem ned.
    Netværksnavn (SSID)

Authentication Method (Godkendelsesmetode) Krypteringstilstand Netværksnøgle (adgangskode)
    Åbent system INGEN -
    WEP
    Delt nøgle WEP
    WPA/WPA2-PSK/WPA3-SAE TKIP (til WPA/WPA2-PSK)
    AES
    WPA3-SAE AES

F.eks.:

Netværksnavn (SSID)
    GODDAG
    Authentication Method (Godkendelsesmetode) Krypteringstilstand Netværksnøgle (adgangskode)
    WPA2-PSK AES 12345678
    image
    Hvis routeren bruger WEP-kryptering, skal du indtaste den første WEP-nøgle. Brother-maskinen understøtter kun brugen af den første WEP-nøgle.
  2. Tryk på image [Indstill.]>[Netværk]>[WLAN(WiFi)]>[Find WiFi-netværk].
  3. Tryk på [Ja], når [Aktiver WLAN?] vises.
    Guiden til trådløs konfiguration starter. Tryk på [Nej] for at annullere.
  4. Maskinen søger efter dit netværk og viser en liste over tilgængelige SSID'er. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [<Ny SSID>], og tryk derefter på den.
  5. Tryk på [OK].
  6. Indtast SSID-navnet, og tryk på [OK].
    image
    Flere oplysninger om, hvordan du indtaster tekst, imageimage Relaterede informationer
  7. Tryk på image eller image for at vælge godkendelsesmetoden, og tryk derefter på den.
  8. Gør et af følgende:
    • Hvis du har valgt indstillingen [Åbent system], skal du trykke på enten [Ingen] eller [WEP].

Hvis du har valgt indstillingen [WEP] som krypteringstype, skal du indtaste WEP-nøglen og trykke på [OK].

• Hvis du har valgt indstillingen [Delt nøgle], skal du indtaste WEP-nøglen og trykke på [OK].
    • Hvis du har valgt indstillingen [WPA/WPA2-PSK/WPA3-SAE], skal du trykke på enten [TKIP+AES] eller [AES].

Indtast WPA-nøglen, og tryk på [OK].

• Hvis du har valgt indstillingen [WPA3-SAE], skal du trykke på [AES].

Indtast WPA-nøglen, og tryk på [OK].

image
    • Flere oplysninger om, hvordan du indtaster tekst, imageimage Relaterede informationer
    • Brother-maskinen understøtter kun brugen af den første WEP-nøgle.
  9. Maskinen forsøger at oprette forbindelse til den trådløse enhed, du har valgt.
Hvis den trådløse enhed er forbundet, viser displayet [Tilsluttet].

Du har nu gennemført konfigurationen af det trådløse netværk. Hvis du vil installere de drivere og den software, der er nødvendig for at bruge maskinen, skal du gå til siden Downloads for din model på support.brother.com.