Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Indstillinger i Modtagetilstand > Valg af den korrekte modtagefunktion

Valg af den korrekte modtagefunktion

Valget af modtagefunktion er afhængigt af de eksterne enheds- og telefontjenester, du har på linjen.

Som standard modtager din maskine automatisk alle faxmeddelelser, der sendes til den. Diagrammet herunder hjælper dig med at vælge den korrekte tilstand.

image

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Modtageindst.]>[Svar mode].
    image

(For Danmark)

Hvis du ikke kan ændre indstillingen [Svar mode], skal du sikre dig, at Markant ringetone-funktionen er indstillet til [Fra].

2. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Kun fax], [Fax/Tlf], [Ekstratlf/Tad] eller [Manuel], og tryk derefter på den indstilling, du ønsker.