Hjem > Fejlfinding > Nulstilling af maskinen > Nulstil overblik over funktioner

Nulstil overblik over funktioner

Følgende nulstillingsfunktioner er til rådighed:

1. [Maskin-nulstilling]

Du kan nulstille alle de maskinindstillinger, du har ændret.

Adressebogen, faxrapporter og opkaldshistorik ændres ikke.

2. [Netværk]

Nulstil printerserverens standardindstillinger (herunder oplysninger om Adgangskode og IP-adresse).

3. [Adressebog & fax]

Adressebog og fax nulstiller følgende indstillinger:

• Adressebog og opsætning af grupper
    • Programmerede faxjob i hukommelsen

Forsinket fax og forsinket batchtransmission

• Afsender-ID

Navn og nummer

• Indstillinger for hukommelsesmodtagelse

Faxvideresendelse

• Rapport

Transmissionsbekræftelsesrapport, adressebog og faxjournal

• Historik

Nummervisningshistorik *1 og udgående opkald

• Faxmeddelelser i hukommelsen
  4. [Alle indstillinger]

Brug denne nulstillingsfunktion til at nulstille alle maskinens indstillinger til fabriksindstillingerne.

Vi anbefaler på det kraftigste, at du gør dette, når du bortskaffer maskinen.

image

Træk interfacekablet ud, før du vælger [Netværk] eller [Alle indstillinger].

(Ikke tilgængelig i Finland)