Hjem > Appendiks > Specifikationer for forbrugsstoffer

Specifikationer for forbrugsstoffer

MFC-J6540DW/MFC-J6940DW

Blæk

Maskinen bruger individuelle blækpatroner i henholdsvis sort, gul, cyan og magenta, der er adskilte fra printhovedenheden.

Blækpatroners levetid

Første gang du installerer et sæt blækpatroner, vil maskinen bruge en mængde blæk til at fylde blækforsyningsrørene for at sikre udskrifter af høj kvalitet. Denne proces sker kun én gang. Når processen er afsluttet, vil patronerne, der følger med maskinen, have en lavere ydelse end LC422-patroner (cirka 65 %) *1. Med alle efterfølgende blækpatroner kan du udskrive det angivne antal sider.

Nye forbrugsstoffer

<Sort> LC422XLBK

<Gul> LC422XLY

<Cyan> LC422XLC

<Magenta> LC422XLM

Sort: ca. 3000 sider *1

Gul, cyan og magenta: ca. 1500 sider *1

<Sort> LC422BK

<Gul> LC422Y

<Cyan> LC422C

<Magenta> LC422M

Sort, gul, cyan og magenta: ca. 550 sider *1

*1
Med alle nye patroner kan der udskrives det omtrentlige antal sider som angivet i henhold til ISO/IEC 24711. Se www.brother.com/pageyield for at få flere oplysninger om antal sider.

MFC-J6955DW/MFC-J6957DW

Blæk

Maskinen bruger individuelle blækpatroner i henholdsvis sort, gul, cyan og magenta, der er adskilte fra printhovedenheden.

Blækpatroners levetid

Første gang du installerer et sæt blækpatroner, vil maskinen bruge en mængde blæk til at fylde blækforsyningsrørene for at sikre udskrifter af høj kvalitet. Denne proces sker kun én gang. Når processen er afsluttet, vil patronerne, der følger med maskinen, have en lavere ydelse end LC427-patroner (ca. 75 % for sort og 65 % for farve) *1. Med alle efterfølgende blækpatroner kan du udskrive det angivne antal sider.

Nye forbrugsstoffer

<Sort> LC427XLBK

<Gul> LC427XLY

<Cyan> LC427XLC

<Magenta> LC427XLM

Sort: ca. 6000 sider *1

Gul, cyan og magenta: ca. 5000 sider *1

<Sort> LC427BK

<Gul> LC427Y

<Cyan> LC427C

<Magenta> LC427M

Sort: ca. 3000 sider *1

Gul, cyan og magenta: ca. 1500 sider *1

*1
Med alle udskiftningspatroner kan der udskrives det omtrentlige antal sider, som er angivet i henhold til ISO/IEC 24711. Se www.brother.com/pageyield for at få flere oplysninger om antal sider.