WPS med PIN-kode (kun for trådløse nettverk)

Hvis det trådløse tilgangspunktet støtter Wi-Fi Protected Setup™ (PIN-metode), kan du enkelt konfigurere maskinen uten å bruke datamaskinen. PIN-metoden (Personal Identification Number) er én av tilkoblingsmetodene som er utviklet av Wi-Fi Alliance. Ved å taste inn en PIN-kode som opprettes av en tilgangsenhet (maskinen din), i registrereren (en enhet som administrerer trådløse LAN), kan du sette opp det trådløse nettverket og sikkerhetsinnstillingene. Se i brukermanualen for din trådløse LAN-ruter eller -tilgangspunkt for instruksjoner om hvordan du bruker Wi-Fi Protected Setup™-modusen. (Se Bruke PIN-metoden for Wi-Fi Protected Setup™.)