WLAN status (kun for trådløse nettverk)

Status

Dette feltet viser gjeldende status for det trådløse nettverket: Aktiv (11b), Aktiv (11g) eller Tilkobling mislyktes.
1
Trykk på Menu.
2
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Nettverk.
Trykk på OK.
3
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge WLAN.
Trykk på OK.
4
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge WLAN status.
Trykk på OK.
5
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Status.
Trykk på OK.
6
Gjeldende status for det trådløse nettverket vises: Aktiv (11b), Aktiv (11g) eller Tilkobling mislyktes.
7
Trykk på Stop/Exit.

Signal

Dette feltet viser gjeldende signalstyrke for det trådløse nettverket: Sterk, Medium, Svak eller Ingen.
1
Trykk på Menu.
2
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Nettverk.
Trykk på OK.
3
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge WLAN.
Trykk på OK.
4
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge WLAN status.
Trykk på OK.
5
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Signal.
Trykk på OK.
6
Gjeldende signalstyrke for det trådløse nettverket vises: Sterk, Medium, Svak eller Ingen.
7
Trykk på Stop/Exit.

SSID

Dette feltet viser gjeldende SSID for det trådløse nettverket. Displayet viser opptil 32 tegn av SSID-navnet.
1
Trykk på Menu.
2
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Nettverk.
Trykk på OK.
3
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge WLAN.
Trykk på OK.
4
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge WLAN status.
Trykk på OK.
5
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge SSID.
Trykk på OK.
6
Gjeldende SSID for det trådløse nettverket vises.
7
Trykk på Stop/Exit.

Komm. modus

Dette feltet viser gjeldende kommunikasjonsmodus for det trådløse nettverket: Ad-hoc eller Infrastruktur.
1
Trykk på Menu.
2
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Nettverk.
Trykk på OK.
3
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge WLAN.
Trykk på OK.
4
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge WLAN status.
Trykk på OK.
5
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Komm. modus.
Trykk på OK.
6
Gjeldende kommunikasjonsmodus for det trådløse nettverket vises: Ad-hoc eller Infrastruktur.
Trykk på Stop/Exit.