Bruke PIN-metoden for Wi-Fi Protected Setup™

Hvis det trådløse tilgangspunktet støtter Wi-Fi Protected Setup™ (PIN-metode), kan du enkelt konfigurere maskinen uten å bruke datamaskinen. PIN-metoden (Personal Identification Number) er én av tilkoblingsmetodene som er utviklet av Wi-Fi Alliance. Ved å taste inn en PIN-kode som opprettes av en tilgangsenhet (maskinen din), i registrereren (en enhet som administrerer trådløse LAN), kan du sette opp det trådløse nettverket og sikkerhetsinnstillingene. Se i brukermanualen for din trådløse LAN-ruter eller -tilgangspunkt for instruksjoner om hvordan du bruker Wi-Fi Protected Setup™-modusen.
Merk Merk
Rutere eller tilgangspunkt som støtter Wi-Fi Protected Setup™, har symbolet som vises nedenfor.
Grafikk
1
Slå på maskinen ved å koble til strømledningen.
2
Trykk på Menu på kontrollpanelet til Brother-maskinen.
3
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Nettverk.
Trykk på OK.
4
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge WLAN.
Trykk på OK.
5
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge WPS m/PIN-kode.
Trykk på OK.
6
Det vises en åttesifret PIN-kode på LCD-skjermen, og maskinen søker etter et tilgangspunkt i fem minutter.
7
Bruk en datamaskin på nettverket til å skrive inn "http://tilgangspunktets IP-adresse/" i nettleseren. (Der "tilgangspunktets IP-adresse" er IP-adressen til enheten som brukes som registrerer1.) Gå til innstillingssiden for WPS (Wi-Fi Protected Setup™), og angi PIN-koden som vises på LCD-skjermen i 6, i registrereren. Følg instruksjonene på skjermen.
1
Registrereren er vanligvis tilgangspunktet/ruteren.
Merk Merk
Innstillingssiden varierer, avhengig av merket på tilgangspunktet/ruteren. Se i instruksjonshåndboken som fulgte med tilgangspunktet/ruteren.
Følg instruksjonene nedenfor hvis du bruker en datamaskin med Windows Vista® som registrerer.
Merk Merk
Hvis du vil bruke en datamaskin med Windows Vista® som registrerer, må du på forhånd ha registrert den på nettverket. Se i instruksjonshåndboken som fulgte med tilgangspunktet/ruteren.
(1)
Klikk på Grafikk og deretter Nettverk.
(2)
Klikk på Legg til en trådløs enhet.
(3)
Velg maskinen, og klikk på Neste.
(4)
Angi PIN-koden fra utskriften, og klikk deretter på Neste.
(5)
Velg nettverket du vil koble til, og klikk deretter på Neste.
(6)
Klikk på Lukk.
8
Hvis Tilkoblet vises på LCD-skjermen, er maskinen blitt koblet til ruteren eller tilgangspunktet. Nå kan du bruke maskinen på et trådløst nettverk.
Hvis Tilkobling mislyktes vises på LCD-skjermen, er maskinen ikke blitt koblet til ruteren eller tilgangspunktet. Start på nytt fra 5. Hvis den samme meldingen vises igjen, må du tilbakestille maskinen til standardinnstillingene fra fabrikken og prøve på nytt. Se Tilbakestille nettverksinnstillingene til fabrikkinnstillinger for tilbakestilling.
OK!
(For Windows®)
Du har fullført oppsettet for det trådløse nettverket. Hvis du vil fortsette å installere drivere og programvare som er nødvendig for å bruke enheten, velger du Installere MFL-Pro Suite eller Innledende installering / Installere MFL-Pro Suite på hovedmenyen for CD-ROM-en.
(For Macintosh®)
Du har fullført oppsettet for det trådløse nettverket. Hvis du vil fortsette å installere drivere og programvare som er nødvendig for å bruke enheten, velger du Start Here OSX fra hovedmenyen på CD-ROM-en.

For modeller med pekeskjerm

1
Slå på maskinen ved å koble til strømledningen.
2
Trykk på MENY.
3
Trykk på Nettverk.
4
Trykk på WLAN.
5
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å vise WPS m/PIN-kode, og trykk deretter på WPS m/PIN-kode.
6
Det vises en åttesifret PIN-kode på LCD-skjermen, og maskinen søker etter et tilgangspunkt i fem minutter.
7
Bruk en datamaskin på nettverket til å skrive inn "http://tilgangspunktets IP-adresse/" i nettleseren. (Der "tilgangspunktets IP-adresse" er IP-adressen til enheten som brukes som registrerer1.) Gå til innstillingssiden for WPS (Wi-Fi Protected Setup™), og angi PIN-koden som vises på LCD-skjermen i 6, i registrereren. Følg instruksjonene på skjermen.
1
Registrereren er vanligvis tilgangspunktet/ruteren.
Merk Merk
Innstillingssiden varierer, avhengig av merket på tilgangspunktet/ruteren. Se i instruksjonshåndboken som fulgte med tilgangspunktet/ruteren.
Følg instruksjonene nedenfor hvis du bruker en datamaskin med Windows Vista® som registrerer.
Merk Merk
Hvis du vil bruke en datamaskin med Windows Vista® som registrerer, må du på forhånd ha registrert den på nettverket. Se i instruksjonshåndboken som fulgte med tilgangspunktet/ruteren.
(1)
Klikk på Grafikk og deretter Nettverk.
(2)
Klikk på Legg til en trådløs enhet.
(3)
Velg maskinen, og klikk på Neste.
(4)
Angi PIN-koden fra utskriften, og klikk deretter på Neste.
(5)
Velg nettverket du vil koble til, og klikk deretter på Neste.
(6)
Klikk på Lukk.
8
Hvis Tilkoblet vises på LCD-skjermen, er maskinen blitt koblet til ruteren eller tilgangspunktet. Nå kan du bruke maskinen på et trådløst nettverk.
Hvis Tilkobling mislyktes vises på LCD-skjermen, er maskinen ikke blitt koblet til ruteren eller tilgangspunktet. Start på nytt fra 5. Hvis den samme meldingen vises igjen, må du tilbakestille maskinen til standardinnstillingene fra fabrikken og prøve på nytt. Se Tilbakestille nettverksinnstillingene til fabrikkinnstillinger for tilbakestilling.
9
Trykk på Grafikk.
OK!
(For Windows®)
Du har fullført oppsettet for det trådløse nettverket. Hvis du vil fortsette å installere drivere og programvare som er nødvendig for å bruke enheten, velger du Installere MFL-Pro Suite eller Innledende installering / Installere MFL-Pro Suite på hovedmenyen for CD-ROM-en.
(For Macintosh®)
Du har fullført oppsettet for det trådløse nettverket. Hvis du vil fortsette å installere drivere og programvare som er nødvendig for å bruke enheten, velger du Start Here OSX fra hovedmenyen på CD-ROM-en.