3 Konfigurere maskinen for et trådløst nettverk (ikke tilgjengelig for MFC-5490CN og MFC-5890CN)

Oversikt

Vil du koble maskinen til et trådløst nettverk, må du følge trinnene i Hurtigstartguiden. Vi anbefaler at du bruker installeringsveiviseren på Nettverk-menyen på kontrollpanelet. Ved hjelp av denne metoden kan du enkelt koble maskinen til det trådløse nettverket. Følg instruksjonene i den medfølgende Hurtigstartguiden.
Les dette kapittelet hvis du vil vite mer om hvordan du konfigurerer innstillingene for det trådløse nettverket. Vil du ha informasjon om TCP/IP-innstillinger, kan du se Konfigurere IP-adressen og nettverksmasken. I Nettverksutskrift i Windows® med enkel node-til-node-utskrift med TCP/IP og Nettverksutskrift i Macintosh® vil du få vite hvordan du installerer nettverksprogramvaren og driverne på datamaskinens operativsystem.
Merk Merk
Vil du oppnå optimale resultater ved normal daglig utskrift av dokumenter, plasserer du Brother-maskinen så nært nettverkstilgangspunktet (eller ruteren) som mulig og med færrest mulig hindringer. Store gjenstander og vegger mellom de to enhetene, i tillegg til interferens fra andre elektroniske enheter, kan redusere overføringshastigheten for dokumentene.
Disse faktorene gjør at et trådløst grensesnitt kanskje ikke er den beste tilkoblingsmetoden for alle typer dokumenter og programmer. Hvis du skriver ut store filer, for eksempel dokumenter på flere sider med en blanding av tekst og stor grafikk, bør du kanskje bruke kablet Ethernet for raskere dataoverføring eller USB for raskest gjennomløpshastighet.
Selv om Brother-maskinen kan brukes på både kablet og trådløst nettverk, kan du bare bruke én tilkoblingsmetode om gangen.