Oversikt over Skann til e-postserver (MFC-6490CW og MFC-6890CDW)

Når du velger Skann til e-post (e-postserver), kan du skanne et svart/hvitt- eller fargedokument, og sende det direkte til en e-postadresse fra maskinen. Du kan velge PDF eller TIFF for svart/hvitt, og PDF eller JPEG for farge.
Merk Merk
Skann til e-post (e-postserver) krever støtte for SMTP-/POP3-server. (Se i E-post/I-Fax (for MFC-6490CW og MFC-6890CDW).)
MFC-5890CN kan tilordnes en e-postadresse slik at du kan sende, motta eller videresende dokumenter via et lokalt nettverk eller Internett til datamaskiner eller andre Internett-faksmaskiner. Vil du bruke denne funksjonen, laster du ned nødvendig programvare fra nettstedet Brother Solutions Center (http://solutions.brother.com).