E-post/I-Fax (for MFC-6490CW og MFC-6890CDW)

Denne menyen har fem valg: Mail address, Konfig. server, Setup mail RX, Setup mail TX og Setup relay. Disse innstillingene må konfigureres for at funksjonen I-Fax skal fungere. Se Internett-faks og Skann til e-post (for MFC-6490CW og MFC-6890CDW) for mer informasjon om Internett-faks.
Du kan få frem tegnet du ønsker ved å trykke gjentatte ganger på riktig talltast på maskinens kontrollpanel. For mer informasjon, se Skrive inn tekst.

Mail address

1
Trykk på Menu.
2
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Nettverk.
Trykk på OK.
3
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge E-post/IFAX.
Trykk på OK.
4
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Mail address.
Trykk på OK.
5
Trykk på Clear/Back for å slette standardadressen, og skriv deretter inn postadressen.
Trykk på OK.
6
Trykk på Stop/Exit.

Konfig. server

Setup Mail RX

Denne menyen har fem valg: Auto Polling, Pollefrekvens, Overskrift, Del error mail og Bekreftelse.

Setup Mail TX

Denne menyen har tre valg: Avsender info, Begrensning og Bekreftelse.

Setup relay

Denne menyen har tre valg: Videresending, Videres domene og Videresend rap. Hvis du vil ha mer informasjon om videresending, kan du se Videresending i denne brukermanualen.