Motta en Internett-faks på datamaskinen

Når du mottar et Internett-faksdokument på en datamaskin, er dokumentet vedlagt en e-post som varsler datamaskinen om at et Internett-faksdokument er mottatt. Dette er angitt i emnefeltet i den mottatte e-posten.
Hvis datamaskinen du vil sende et dokument til, ikke kjører operativsystemet Windows® 2000/XP eller Windows Vista®, gir du beskjed til eieren av datamaskinen om at vedkommende må installere programvare for visning av dokumenter i TIFF-F-format.