Videresende mottatte e-postmeldinger og fakser

Du kan videresende mottatte e-postmeldinger eller standardfakser til en annen e-postadresse eller faksmaskin. Mottatte meldinger kan videresendes via e-post til en datamaskin eller Internett-faks. Du kan også videresende dem via vanlige telefonlinjer til en annen maskin.
Innstillingen kan aktiveres ved hjelp av maskinens frontpanel. Du får vite hvordan du konfigurerer funksjonen for faksvideresending i kapittel 6 i brukermanualen for maskinen.
Se i kapittel 6 i brukermanualen for maskinen for å kontrollere om denne funksjonen støttes.