Hjem > Rutinemessig vedlikehold > Endre utskriftsalternativene for å forbedre utskriftene

Endre utskriftsalternativene for å forbedre utskriftene

Hvis utskriftene ikke ser ut som forventet, kan du endre utskriftsinnstillingene på Brother-maskinen for å forbedre utskriftskvaliteten. Utskriftshastigheten kan bli noe lavere med disse innstillingene.
image

• Med disse instruksjonene kan du forbedre utskriftsresultatet når du bruker maskinen til å kopiere eller skrive ut fra medier eller en mobil enhet.
  • Hvis du opplever dårlig utskriftskvalitet når du skriver ut fra datamaskinen, kan du endre innstillingene i skriverdriveren eller i programmet du bruker til å skrive ut.

1. Trykk på image[Blekk]>[Utskriftsalt.].
  2. Trykk ett av følgende alternativer:
    Alternativ
    Beskrivelse
    Reduser tilklining
    Velg dette alternativet basert på papirtypen og om du bruker 1-sidig eller 2-sidig utskrift hvis du får problemer med flekker på utskriftene eller papirstopp.
    Reduser ujevne linjer
    Velg dette alternativet basert på papirstørrelsen hvis du får problemer med ujevne streker.
    Forbedre utskr
    Velg dette alternativet hvis du har problemer med uskarpe utskrifter.
  3. Følg menyene på LCD-skjermen.
  4. Trykk på image.