Funktionstabeller (modeller med 67,5 mm/87,6 mmtouchskærm)

Disse tabeller hjælper dig med at forstå maskinens funktionsvalg og midlertidige indstillinger.

image [Fax]

(Når [Fax Prævisning] er [Fra])

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Beskrivelser

Tlf./R

-

-

Tlf. skifter til R, når PBX er valgt som telefonlinjetype. Du kan bruge R til at få adgang til en ekstern linje eller til at viderestille et opkald til et andet lokalnummer, når du er sluttet til PBX.

Adresse bog

image

(Søg:)

-

Når LDAP er slået fra, foretages søgningen i den lokale adressebog.

Når LDAP er slået til, foretages søgningen i den lokale adressebog og på LDAP-serveren.

Detalj.

(Vises kun, når LDAP er aktiveret).

Se detaljerede oplysninger om den valgte adresse.

Rediger

-

Gem adressebogsnumre, konfigurer gruppenumre til udsendelse, og skift og slet adressebogsnumre.

-

Anvend

Start afsendelse af en faxmeddelelse vha. adressebogen.

Opkalds- oversigt

Genopk.

-

Ring op til det sidste nummer, du ringede til.

Udgående opk.

Anvend

Vælg et nummer fra den udgående opkaldshistorik, og send derefter en faxmeddelelse til det, føj det til adressebogen, eller slet det.

Rediger

Nummervisningshistorik

(Ikke tilgængelig i Finland)

Anvend

Vælg et nummer fra nummervisningshistorikken, og send derefter en faxmeddelelse til det, føj det til adressebogen, eller slet det.

Rediger

image Valg

Fax opløsning

-

Indstil opløsningen for udgående faxmeddelelser.

Kontrast

-

Juster kontrasten.

2-sidet fax

(MFC-J5740DW/MFC-J5955DW)

-

Indstil formatet for 2-sidet scanning.

Glasscannestr.

-

Juster scanningsområdet for scannerglaspladen til dokumentets størrelse.

Rundsending

Tilføj nummer

Send den samme faxmeddelelse til mere end ét faxnummer.

Prævisning

-

Forhåndsvis en faxmeddelelse, før du sender den.

Farveindstilling

-

Indstil, om du faxer i monokrom eller farve.

Forsinket fax

Forsinket fax

Indstil det tidspunkt på dagen, hvor de forsinkede faxmeddelelser sendes.

Indstil tid

Batch afs

-

Kombiner alle forsinkede faxmeddelelser, som er til det samme faxnummer på det samme tidspunkt på dagen, som én transmission.

Realtid TX

-

Send en faxmeddelelse uden brug af systemets hukommelse.

Oversøisk fax

-

Indstil til Til, hvis du har problemer med at sende faxmeddelelser oversøisk.

Opkaldshist.

Genopk.

Ring op til det sidste nummer, du ringede til.

Udgående opk.

Vælg et nummer fra den udgående opkaldshistorik, og send derefter en faxmeddelelse til det, føj det til adressebogen, eller slet det.

Nummervisningshistorik

(Ikke tilgængelig i Finland)

Vælg et nummer fra nummervisningshistorikken, og send derefter en faxmeddelelse til det, føj det til adressebogen, eller slet det.

Adressebog

image

(Søg:)

Når LDAP er slået fra, foretages søgningen i den lokale adressebog.

Når LDAP er slået til, foretages søgningen i den lokale adressebog og på LDAP-serveren.

Rediger

Gem adressebogsnumre, konfigurer gruppenumre til udsendelse, og skift og slet adressebogsnumre.

Indst. ny std.

-

Gem dine indstillinger som standarden.

Fabriksinst.

-

Gendan alle indstillinger til fabriksindstillingerne.

Gem som genvej

-

-

Gem de aktuelle indstillinger som en genvej.

(Når [Fax Prævisning] er [Til])

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Niveau 6

Beskrivelser

Fax afsend

Tlf./R

-

-

Tlf. skifter til R, når PBX er valgt som telefonlinjetype. Du kan bruge R til at få adgang til en ekstern linje eller til at viderestille et opkald til et andet lokalnummer, når du er sluttet til PBX.

Adresse bog

image

(Søg:)

-

Når LDAP er slået fra, foretages søgningen i den lokale adressebog.

Når LDAP er slået til, foretages søgningen i den lokale adressebog og på LDAP-serveren.

Detalj.

(Vises kun, når LDAP er aktiveret).

Se detaljerede oplysninger om den valgte adresse.

Rediger

-

Gem adressebogsnumre, konfigurer gruppenumre til udsendelse, og skift og slet adressebogsnumre.

-

Anvend

Start afsendelse af en faxmeddelelse vha. adressebogen.

Opkalds- oversigt

Genopk.

-

Ring op til det sidste nummer, du ringede til.

Udgående opk.

Anvend

Vælg et nummer fra den udgående opkaldshistorik, og send derefter en faxmeddelelse til det, føj det til adressebogen, eller slet det.

Rediger

Nummervisningshistorik

(Ikke tilgængelig i Finland)

Anvend

Vælg et nummer fra nummervisningshistorikken, og send derefter en faxmeddelelse til det, føj det til adressebogen, eller slet det.

Rediger

image Valg

Fax opløsning

-

Indstil opløsningen for udgående faxmeddelelser.

Kontrast

-

Juster kontrasten.

2-sidet fax

(MFC-J5740DW/MFC-J5955DW)

-

Indstil formatet for 2-sidet scanning.

Glasscannestr.

-

Juster scanningsområdet for scannerglaspladen til dokumentets størrelse.

Rundsending

Tilføj nummer

Send den samme faxmeddelelse til mere end ét faxnummer.

Prævisning

-

Forhåndsvis en faxmeddelelse, før du sender den.

Farveindstilling

-

Indstil, om du faxer i monokrom eller farve.

Forsinket fax

Forsinket fax

Indstil det tidspunkt på dagen, hvor de forsinkede faxmeddelelser sendes.

Indstil tid

Batch afs

-

Kombiner alle forsinkede faxmeddelelser, som er til det samme faxnummer på det samme tidspunkt på dagen, som én transmission.

Realtid TX

-

Send en faxmeddelelse uden brug af systemets hukommelse.

Oversøisk fax

-

Indstil til Til, hvis du har problemer med at sende faxmeddelelser oversøisk.

Opkaldshist.

Genopk.

Ring op til det sidste nummer, du ringede til.

Udgående opk.

Vælg et nummer fra den udgående opkaldshistorik, og send derefter en faxmeddelelse til det, føj det til adressebogen, eller slet det.

Nummervisningshistorik

(Ikke tilgængelig i Finland)

Vælg et nummer fra nummervisningshistorikken, og send derefter en faxmeddelelse til det, føj det til adressebogen, eller slet det.

Adressebog

image

(Søg:)

Når LDAP er slået fra, foretages søgningen i den lokale adressebog.

Når LDAP er slået til, foretages søgningen i den lokale adressebog og på LDAP-serveren.

Rediger

Gem adressebogsnumre, konfigurer gruppenumre til udsendelse, og skift og slet adressebogsnumre.

Indst. ny std.

-

Gem dine indstillinger som standarden.

Fabriksinst.

-

Gendan alle indstillinger til fabriksindstillingerne.

Gem som genvej

-

-

Gem de aktuelle indstillinger som en genvej.

Modtagne faxer

Udskriv/slet

Udskriv alle(Nye faxer)

-

Udskriv de nye modtagne faxmeddelelser.

Udskriv alle(Gamle faxer)

-

Udskriv de gamle modtagne faxmeddelelser.

Slet alle(Nye faxer)

-

Slet de nye modtagne faxmeddelelser.

Slet alle(Gamle faxer)

-

Slet de gamle modtagne faxmeddelelser.

Adresse bog

image

(Søg:)

-

-

Når LDAP er slået fra, foretages søgningen i den lokale adressebog.

Når LDAP er slået til, foretages søgningen i den lokale adressebog og på LDAP-serveren.

Detalj.

(Vises kun, når LDAP er aktiveret).

-

Se detaljerede oplysninger om den valgte adresse.

Rediger

-

-

Gem adressebogsnumre, konfigurer gruppenumre til udsendelse, og skift og slet adressebogsnumre.

-

Anvend

-

Start afsendelse af en faxmeddelelse vha. adressebogen.

Opkalds- oversigt

Genopk.

-

-

Ring op til det sidste nummer, du ringede til.

Udgående opk.

Anvend

-

Vælg et nummer fra den udgående opkaldshistorik, og send derefter en faxmeddelelse til det, føj det til adressebogen, eller slet det.

Rediger

-

Nummervisningshistorik

(Ikke tilgængelig i Finland)

Anvend

-

Vælg et nummer fra nummervisningshistorikken, og send derefter en faxmeddelelse til det, føj det til adressebogen, eller slet det.

Rediger

-

image [Kopier]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Beskrivelser

Gem som genvej

-

-

Gem de aktuelle indstillinger som en genvej.

ID

-

-

Lav en kopi af id-kortet.

image Prævisning

(MFC-J5955DW)

-

-

Se en forhåndsvisning af det kopierede resultat på displayet, før maskinen starter udskrivningen.

image Valg

Kvalitet

-

Vælg kopiopløsningen for dit dokument.

Dokumentstr.

-

Vælg den ønskede dokumentstørrelse.

Vælg bakke

(MFC-J5740DW/MFC-J5955DW)

-

Vælg den bakke, der skal bruges til kopieringstilstand.

Papirtype

-

Vælg den papirtype, der matcher papiret i bakken.

Papirstr.

-

Vælg den papirstørrelse, der passer til papiret i bakken.

Forstr/Fmindsk

100%

-

Tilpas til side

Juster kopistørrelsen, så den passer til den papirstørrelse, du har indstillet.

Forstør

Vælger et forstørrelsesforhold for den næste kopi.

Reducer

Vælger et formindskelsesforhold for den næste kopi.

Bruger(25-400%)

Indsæt et forstørrelses- eller formindskelsesforhold.

Tæthed

-

Juster tætheden.

Fjern baggrundsfarve

Sort/hvid kopi-indstillinger

Lav ændring af mængden af baggrunds farve, der er fjernet.

Farvekopi-indstillinger

2-sidet kopi

-

Slå 2-sidet kopiering fra eller til, og vælg spejlvend om lang kant eller spejlvend om kort kant.

Stak/Sortér

-

Vælg, om flere kopier skal stakkes eller sorteres.

Sidelayout

-

Lav N i 1, 2 i 1-ID eller plakatkopier.

Auto ret op

-

Indstil maskinen til at korrigere en skæv kopi.

Avancerede indstillinger

-

Vælg avancerede kopiindstillinger.

Prævisning

(MFC-J5955DW)

-

Se en forhåndsvisning af det kopierede resultat på displayet, før maskinen starter udskrivningen.

Indst. ny std.

-

Gem dine indstillinger som standarden.

Fabriksinst.

-

Gendan alle indstillinger til fabriksindstillingerne.

image [Scan]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Niveau 6

Beskrivelser

til medie

(Når et USB flash-drev er sat i)

Andre Scan til Handlinger

-

-

Scan dokumenter, og gem dem direkte til et USB-flashdrev uden brug af en computer.

image Valg

-

-

Gem som genvej

-

-

til Min e-mail

(MFC-J5955DW)

-

-

-

Scan et sort-hvidt eller et farvedokument til din e-mailadresse.

til Min mappe

(MFC-J5955DW)

-

-

-

Send scannede data til din mappe på CIFS-serveren på det lokale netværk eller på internettet.

til PC

til fil

Andre Scan til Handlinger

-

Scan dokumenter, og gem dem i en mappe på din computer.

(Valg af USB eller PC)

image Valg

Gem som genvej

til OCR

Andre Scan til Handlinger

-

Konverter det scannede dokument til en redigerbar tekstfil.

(Valg af USB eller PC)

image Valg

Gem som genvej

til billede

Andre Scan til Handlinger

-

Scan fotos eller grafik til dine grafikprogrammer.

(Valg af USB eller PC)

image Valg

Gem som genvej

til e-mail

Andre Scan til Handlinger

-

Send et scannet dokument som vedhæftning til en e-mail.

(Valg af USB eller PC)

image Valg

Gem som genvej

til e-mail-server

Andre Scan til Handlinger

-

-

Send scannede data til en e-mailserver ved at give maskinen tilladelse til at kommunikere med dit netværk og e-mailserveren.

Manuel

Næste

Gem som genvej

image Prævisning

(MFC-J5955DW)

image Valg

Destinationer

Tilføj adresse

-

imageDestinationer

-

Adresse bog

Næste

Gem som genvej

image Prævisning

(MFC-J5955DW)

image Valg

Destinationer

Tilføj adresse

-

imageDestinationer

-

til FTP

(MFC-J5340DW/MFC-J5345DW/MFC-J5740DW)

Andre Scan til Handlinger

-

-

Scan dokumenter direkte til en FTP-server.

(Valg af profilnavn)

image Valg

-

Gem som genvej

-

til FTP/SFTP

(MFC-J5955DW)

Andre Scan til Handlinger

-

-

Send scannede data via FTP/SFTP.

(Valg af profilnavn)

image Prævisning

-

image Valg

-

Gem som genvej

-

til netværk

Andre Scan til Handlinger

-

-

Scan dokumenter direkte til en CIFS-server på dit lokale netværk.

(Valg af profilnavn)

image Prævisning

(MFC-J5955DW)

-

image Valg

-

Gem som genvej

-

til SharePoint

(MFC-J5955DW)

Andre Scan til Handlinger

-

-

Send scannede data via en SharePoint-server.

(Valg af profilnavn)

image Prævisning

-

image Valg

-

Gem som genvej

-

til web

-

-

-

Overfør de scannede data til en internettjeneste.

WS Scan

(Vises, når du installerer en webtjenestescanner, der vises i computerens netværksstifinder).

Andre Scan til Handlinger

-

-

Scan data vha. webtjenesteprotokollen.

Scan

-

-

Scan til e-mail

-

-

Scan til fax

-

-

Scan til udskr.

-

-

image [Sikker Udskriv]

(MFC-J5955DW)

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Beskrivelser

Sikker Udskriv

(Valg af bruger)

-

Du kan udskrive data, som er gemt i maskinens hukommelse, når du indtaster din firecifrede adgangskode.

Kun aktiv når maskinen har sikre udskriftsdata.

image [Web]

Niveau 1

Beskrivelser

Web

Tilslut Brother-maskinen til en internettjeneste.

image [Apps]

Niveau 1

Beskrivelser

Apps

Tilslut Brother-maskinen til tjenesten Brother Apps.

image [USB]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Niveau 6

Beskrivelser

PDF-udskrift

(MFC-J5955DW)

(Vælg en PDF-fil).

image Udskr.indstil.

-

Udskriv en PDF-fil direkte fra et USB flash-drev.

JPEG-udskrift

Vælg filer

OK

image Udskr.indstil.

Juster dine fotos med indstillingerne.

Udsk al

-

Udskriv alle fotos på USB flash-drevet.

Indeksudskrivning

Udskriv indeksark

image Udskr.indstil.

Udskriv en miniaturebilledside.

Udskriv Fotos

image Udskr.indstil.

Udskriv fotos ved at vælge indeksnumrene.

Scan til medie

-

-

-

Scan dokumenter til et USB-flashdrev.

Web

-

-

-

Tilslut Brother-maskinen til en internettjeneste.

image [A3-kopigenveje]

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Beskrivelser

A3 2i1

A4⇒A3

A4 + Note(L)

A4 + Note(P)

A4 + Gitter

A4 + tom

A4 Center

image Valg

Kvalitet

Vælg kopiopløsningen for dit dokument.

Dokumentstr.

Vælg den ønskede dokumentstørrelse.

Vælg bakke

(MFC-J5740DW/MFC-J5955DW)

Indstil maskinen til automatisk at vælge den bakke, der indeholder det bedst egnede papir.

Papirtype

Se den tilgængelige papirtype.

Papirstr.

Indstil størrelsen af papiret i papirbakken.

Tæthed

Juster tætheden.

Auto ret op

Indstil maskinen til at korrigere en skæv kopi.

image [Download software]

Niveau 1

Beskrivelser

Download software

Viser oplysninger om download og installation af software til mobilenheder og computere.

image [Printhoved Rensning]

Niveau 1

Beskrivelser

Printhoved Rensning

Rens printhovedet i henhold til vejledningen på displayet.

image [Genveje]

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Beskrivelser

image Tilføj genvej

Kopier

-

Skift kopiindstillingerne.

Fax

-

Skift indstillingerne i Faxindstillinger.

Scan

til medie

Scan dokumenter, og gem dem direkte til et USB-flashdrev uden brug af en computer.

til PC(fil)

Scan dokumenter, og gem dem i en mappe på din computer.

til PC(OCR)

Konverter det scannede dokument til en redigerbar tekstfil.

til PC(billede)

Scan fotos eller grafik til dine grafikprogrammer.

til PC(e-mail)

Send et scannet dokument som vedhæftning til en e-mail.

til e-mail-server

Scan et sort-hvidt eller et farvedokument til din e-mail-server.

til netværk

Send scannede data til en CIFS-server på det lokale netværk eller på internettet.

til FTP

(MFC-J5340DW/MFC-J5345DW/MFC-J5740DW)

Send scannede data via FTP.

til FTP/SFTP

(MFC-J5955DW)

Send scannede data via FTP/SFTP.

til SharePoint

(MFC-J5955DW)

Send scannede data via en SharePoint-server.

Web

-

Tilslut Brother-maskinen til en internettjeneste.

Apps

-

Tilslut Brother-maskinen til tjenesten Brother Apps.

Denne liste vises, når der trykkes på et genvejsikon i 2 sekunder.

omdøb

-

Skift genvejsnavnet.

Rediger

-

Ændring af genvejsindstillingerne.

Slet

-

Slet genvejen.

Registrér kort/NFC

-

Tildel en genvej til et IC-kort.

Slet kort/NFC

-

Fjern en genvej fra et IC-kort.

image Red./slet

(Vælg genvejsknap).

omdøb

Skift genvejsnavnet.

Rediger

Ændring af genvejsindstillingerne.

Slet

Slet genvejen.

Registrér kort/NFC

Tildel en genvej til et IC-kort.

Slet kort/NFC

Fjern en genvej fra et IC-kort.

image [Blæk]

Niveau 2

Niveau 3

Beskrivelser

Blækvolume

-

Kontroller den resterende mængde blæk.

Blækpatronmodel

-

Kontroller blækpatronnumrene.

Forbedr udskriftskvalitet

Tjek udskriftskvalitet

Kontroller og korriger udskriftskvaliteten, justeringen og papirindføringen i henhold til vejledningen på displayet.

Justering

Ret papirfremføring

Rensning af printhoved

-

Rens printhovedet i henhold til vejledningen på displayet.

Fjern papirstumper

-

Fjern et stykke papir i maskinen i henhold til vejledningen på displayet.

Udskriftsindst.

Reducer udtværing

Reducerer udtværing eller papirstop under udskrivning.

Reducer ujævne streger

Reducerer ujævne linjer på papiret under udskrivning.

Forbedre udsk.

Forbedr udskriftskvaliteten, og reducer uskarphed.

Kontrollér blækpatron

-

Se oplysninger om blækpatroner.

Tjek udskriftskvalitet automatisk

-

Registrerer automatisk printhovedets tilstand, og rengør printhovedet, når det er nødvendigt.

image Konfiguration af trådløst netværk

Niveau 2

Beskrivelser

Find WiFi-netværk

konfigurer indstillingerne for dit trådløse netværk manuelt.

WPS/Tryk knap

Konfigurer dine indstillinger for trådløst netværk med metoden tryk på en enkelt knap.

Når du har sat et USB flash-drev i USB-porten

Niveau 1

Beskrivelser

PDF-udskrift

(MFC-J5955DW)

Udskriv en PDF-fil direkte fra et USB flash-drev.

JPEG-udskrift

Vælg fotomenuen.

Scan til medie

Scan dokumenter til et USB-flashdrev.

Web

Tilslut Brother-maskinen til en internettjeneste.