Vigtige oplysninger om fotoudskrivning

Maskinen er udviklet, så den er kompatibel med moderne digitalkamerabilledfiler og USB flash-drev. Læs nedenstående punkter for at undgå problemer med fotoudskrivning:

• Billedfiltypen skal være .JPG (andre billedfiltyper som .JPEG, .TIF, .GIF osv. genkendes ikke).
  • Direkte fotoudskrivning skal udføres separat fra fotoudskrivning vha. computeren. (Funktionerne kan ikke udføres samtidig).
  • Maskinen kan læse op til 999 filer *1 på et USB flash-drev.

Vær opmærksom på følgende:

• Ved udskrivning af et indeksark eller et billede udskriver maskinen alle gyldige billeder, også selvom et eller flere billeder er ødelagte. Ødelagte billeder udskrives ikke.
  • Denne maskine understøtter USB flash-drev, som er formateret ved hjælp af Windows.

Mappen på USB flash-drevet tæller også med.