Tilbakestille nettverksinnstillingene til fabrikkinnstillinger

Dersom du vil tilbakestille utskriftsserveren til standardinnstillingene fra fabrikken (tilbakestille all informasjon slik som passord og IP-adresseinformasjon), gjør du som følger:
Merk Merk

Denne funksjonen gjenoppretter alle kablede og trådløse nettverksinnstillinger til fabrikkstandard.
1
Trykk på Menu.
2
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge LAN.
Trykk på OK.
3
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Standard innst.
Trykk på OK.
4
Trykk på 1 for Standard innst.
5
Trykk på 1 for å starte på nytt.
Merk Merk

For DCP-modellen, trykk på + for Standard innst og trykk deretter på + for å starte på nytt.
6
Maskinen vil starte på nytt. Du kan nå koble til nettverkskabelen og konfigurere nettverksinnstillingene for å jobbe med nettverket.