Skrive ut nettverkskonfigurasjonsliste

Merk Merk

Nodenavn: Nodenavnet vises på siden med nettverkskonfigurasjon. Standardnodenavn er "BRNxxxxxxxxxxxx" 1for et kablet nettverk ("xxxxxxxxxxxx" er maskinens Ethernet-adresse).
1
Standardnodenavn for DCP-560CN er "BRN_xxxxxx" ("xxxxxx" er de seks siste sifrene i Ethernet-adressen).
Nettverkskonfigurasjonslisten skriver ut en rapport med oversikt over alle de gjeldende nettverkskonfigurasjonslistene inkludert nettverkets skriverinnstillinger.
1
Trykk på Menu.
2
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Skriv rapport.
Trykk på OK.
3
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Nettverk Konf.
Trykk på OK.
Trykk på Mono Start eller Colour Start.