Oppsett div

Ethernet

Modus for Ethernet-kobling. Hvis du velger Auto, kan utskriftsserveren virke i hel- eller halvdupleksmodus (100BaseTX) eller i full- eller halvdupleksmodus (10BaseT) via automatisk forhandling.
100BASE-TX-heldupleks (100B-FD) eller -halvdupleks (100B-HD) og 10BASE-T-heldupleks (10B-FD) eller -halvdupleks (10B-HD) låser koblingsmodus for utskriftsserveren. Denne endringen er gyldig etter at utskriftsserveren har blitt tilbakestilt (standardinnstillingen er Auto).
Merk Merk

Hvis du ikke angir denne verdien riktig, kan det hende at du ikke kan kommunisere med utskriftsserveren.
1
Trykk på Menu.
2
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge LAN.
Trykk på OK.
3
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Oppsett div.
Trykk på OK.
(For MFC-680CN) Gå direkte til 5.
4
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Ethernet.
Trykk på OK.
5
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Auto/100B-FD/100B-HD/10B-FD/10B-HD.
(For MFC-680CN) Trykk på Bsymbol.ltri eller Bsymbol.rtri for å velge Auto/100B-FD/100B-HD/10B-FD/10B-HD.
Trykk på Stop/Exit.