4 Veiviser for driverdistribusjon
(kun for Windows®)

Oversikt

Programvaren for veiviser for driverdistribusjon kan brukes til å forenkle installasjonen eller til og med automatisere installeringen av nettverkstilkoblede skrivere. Veiviseren for driverdistribusjon kan også brukes til å skape kjørbare .exe-filer som deretter kan kjøres på en ekstern datamaskin, og fullstendig automatisere installeringen av en skriverdriver. Den eksterne datamaskinen må ikke kobles til et nettverk.