Styringsverktøy

Merk Merk

Vi anbefaler Microsoft Internet Explorer 6.0® (eller høyere) eller Firefox® 1.0 (eller høyere) for Windows® og Safari™ 1.0 for Macintosh®. Påse også at JavaScript og informasjonskapsler alltid er aktivert i alle nettlesere du bruker. Vi anbefaler at du oppgraderer til Safari™ 1.2 eller høyere for å aktivere JavaScript. Hvis du bruker en annen nettleser må du kontrollere at den er kompatibel med HTTP 1.0 og HTTP 1.1.