Network PhotoCapture Center™

Du kan se, hente og lagre data fra en USB flash-minnestasjon eller et mediekort som settes inn i Brother-maskinen. Programvaren installeres automatisk når du velger nettverkstilkobling under installering av programvaren. For Windows®, velg kategorien PhotoCapture i ControlCenter3. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se ControlCenter3 i brukerhåndboken for programvaren. For Macintosh®, start en hvilken som helst nettleser i den FTP som er tilgjengelig, og skriv inn FTP://xxx.xxx.xxx.xxx (der xxx.xxx.xxx.xxx er din Brother-maskins IP-adresse).