Hem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Översikt av Brother Web Connect > Konfigurera inställningarna för proxyservern med maskinens kontrollpanel

Konfigurera inställningarna för proxyservern med maskinens kontrollpanel

Om nätverket använder en proxyserver ska nedanstående information om proxyservern konfigureras på maskinen:
  • Proxyserveradress
  • Portnummer
  • Användarnamn
  • Lösenord

MFC-J4340DW

1. Tryck på Settings.
  2. Tryck på image eller image för att välja följande:
    1. Välj [Nätverk]. Tryck på OK.
    2. Välj [Web Connect inställn]. Tryck på OK.
    3. Välj [Proxyinställ.]. Tryck på OK.
    4. Välj [Proxyanslutning]. Tryck på OK.
    5. Välj []. Tryck på OK.
    6. Välj det alternativ som du vill ställa in. Tryck på OK.
    7. Skriv in proxyserverinformationen. Tryck på OK.
  3. Tryck på Stop/Exit.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Nätverk]>[Web Connect inställn.]>[Proxyinställ.]>[Proxyanslutning].
  2. Tryck på [].
  3. Tryck på det alternativ som du vill välja och ange sedan proxyserverinformationen.

Tryck på [OK].

4. Tryck på image.