Hem > Fax > Röstfunktioner och faxnummer > Lagra faxnummer > Spara nummer för utgående samtal i adressboken

Spara nummer för utgående samtal i adressboken

Du kan kopiera nummer från historiken över utgående samtal och spara dem i adressboken.

MFC-J4340DW

1. Tryck på image (FAX).
  2. Tryck på image eller image för att välja följande:
    1. Välj [Samtalshist.]. Tryck på OK.
    2. Välj [Utgående samtal]. Tryck på OK.
    3. Välj det nummer du vill spara. Tryck på OK.
    4. Tryck på image för att välja [Redigera].
    5. Välj [Lägg till i adressbok]. Tryck på OK.
      image

Om du vill radera numret i historiken för utgående samtal väljer du [Ta bort] och trycker på OK. Tryck på image [Ja] för att bekräfta.

6. Välj [Namn]. Tryck på OK.
    7. Ange namnet (upp till 16 tecken) med hjälp av de kombinerade siffer- och bokstavsknapparna. Tryck på OK.
    8. Bekräfta fax- eller telefonnumret.
    9. Välj [OK] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på Stop/Exit.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Tryck på image [Fax]>[Samtals- historik]>[Utgående samtal].
  2. Tryck på image eller image för att visa det nummer du vill lagra och tryck sedan på detta.
  3. Tryck på [Redigera]>[Lägg till i adressbok]>[Namn].
    image

Om du vill radera numret i historiken för utgående samtal trycker du på [Redigera]>[Ta bort]. Tryck på [Ja] för att bekräfta.

4. Ange namnet med hjälp av pekskärmen (högst 16 tecken). Tryck på [OK].
  5. För att spara det andra fax- eller telefonnumret, tryck på [Adress 2]. Ange det andra fax- eller telefonnumret (upp till 20 siffror) med hjälp av pekskärmen. Tryck på [OK].
  6. Tryck på [OK] för att bekräfta det fax- eller telefonnummer som du vill spara.
  7. Tryck på image.