Hem > Kopiering > Kopiera ett dokument

Kopiera ett dokument

MFC-J4340DW

1. Se till så att du fyllt på rätt pappersformat i pappersfacket.
  2. Ladda dokumentet.
  3. Tryck på image (COPY).
    LCD-skärmen visar:
    image
  4. Ange önskat antal kopior med sifferknapparna.
  5. Ändra vid behov kopieringsinställningarna.

Tryck på image eller image för att bläddra genom kopieringsinställningarna. Välj en kopieringsinställning och tryck sedan på OK.

image
    • När du fyller på papper annat än vanligt A4-papper, måste du ändra inställningarna [Papp.format] och [Papperstyp].
  6. Tryck på Mono Start eller Colour Start när du är klar.
image
Avbryt kopieringen genom att trycka på Stop/Exit.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Se till så att du fyllt på rätt pappersformat i pappersfacket.
  2. Ladda dokumentet.
  3. Tryck på image [Kopiera].
    På pekskärmen visas:
    image
  4. Ändra vid behov kopieringsinställningarna.
    image

När du fyller på annat papper än vanligt papper i A4-storlek måste du ändra inställningarna [Papp.format] och [Papperstyp] genom att trycka på image[Alternativ].

Alternativ
    Beskrivning
    image (Antal kopior)

Ange önskat antal kopior på något av följande sätt:

• Tryck på - eller + på pekskärmen.
    • Tryck på image för att ta fram tangentbordet på pekskärmen och skriv sedan in antalet kopior med hjälp av pekskärmens tangentbord. Tryck på OK.
    image (Alternativ)

Tryck på image [Alternativ] för att ändra kopieringsinställningarna för endast nästa kopia.

När du är klar med dina ändringar av inställningarna, så trycker du på OK.

ID
    Om du vill göra en kopia av ID-kortet med [2-i-1 ID vertikalt]-layouten markerar du kryssrutan [ID].

Aktuella inställningsindikationer

Tryck på följande ikoner för att ändra inställningarna för endast nästa kopia:

• image Papp.format (MFC-J4440DW)
    • image Papperstyp (MFC-J4440DW)
    • image Välj fack (MFC-J4540DW)
    • image Kvalitet
    • image Först./Förm. (MFC-J4540DW)
    image

När du är klar med dina val av nya alternativ kan du spara dem genom att trycka på [Spara som genväg].

5. Tryck på [Monostart] eller [Färgstart].
image
Avbryt kopieringen genom att trycka på image.