Hem > Utskrift > Skriva ut foton direkt från ett USB-minne > Viktig information om fotoutskrift

Viktig information om fotoutskrift

Relaterade modeller:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW

Maskinen har konstruerats för att vara kompatibel med bildfiler från moderna digitalkameror och USB-minnen. Läs punkterna nedan för att undvika problem vid utskrift av foton:

• Bildfilens filnamnstillägg måste vara .JPG (andra filnamnstillägg för bildfiler som t.ex. .JPEG, .TIF, .GIF och så vidare kan inte identifieras).
  • Direkt fotoutskrift måste utföras separat från fotoutskriftsåtgärder med hjälp av datorn. (Samtidig användning är inte möjlig.)
  • Maskinen kan läsa upp till 999 filer *1 på ett USB-minne.

Var uppmärksam på följande:

• När du skriver ut ett indexblad eller en bild skriver maskinen ut alla giltiga bilder, även om en eller fler bilder har skadats. Skadade bilder skrivs inte ut.
  • Denna maskin stöder USB-minnen som har formaterats av Windows.

Mappen i USB-minnen räknas också.