Hem > Fax > Ta emot ett fax > Krympa sidstorleken på ett överdimensionerat inkommande fax

Krympa sidstorleken på ett överdimensionerat inkommande fax

När funktionen [Auto förminsk.] är [], kommer din Brother-maskin att förminska de fax som är för stora för att passa på utskriften. Maskinen beräknar förminskningsgraden med hjälp av faxets storlek och inställningen för pappersstorlek.

MFC-J4340DW

1. Tryck på Settings.
  2. Tryck på image eller image för att välja följande:
    1. Välj [Fax]. Tryck på OK.
    2. Välj [Mottagning]. Tryck på OK.
    3. Välj [Auto förminsk.]. Tryck på OK.
    4. Välj [] (eller [Av]). Tryck på OK.
  3. Tryck på Stop/Exit.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Mottagning]>[Auto förminsk.].
  2. Tryck på [] (eller [Av]).